Shopping i Hamborg – her finder du alle de gode butikker! 25. september 2020 – Kategori: Rejser, Tyskland – Tags: , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Shopping i Hamborg – tag den store taske med!

Skal du på shopping i Hamborg? Hamborg er altid et besøg værd – alene for det store udvalg af butikker. Hamborg byder på masser af stemning, og der er altid liv i den store shoppinggade, Mönckebergstrasse. Byen har dog mange små shoppingoaser og store centre, hvor du kan finde lige præcis det, du altid har drømt om.

Banner - Tyskland - Sprogspil

Tag dig tid til at gå rundt og nyde byens mange butikker – eller brug guiden her!

SidderUnderEnPalme - Spil til ferie - Banner

Sådan kommer du til Hamborg

Tager du bilen, ligger Hamborg cirka 2 timer fra den tyske grænse. Du kan også vælge at flyve til den nordtyske hovedstad. Fra København er der ca. 1 times flyvetur til Hamborg.

Hvor skal du shoppe i Hamborg?

Start din shoppingtur på Mönckebergstrasse, der er Hamborgs største butiksgade. Her finder du et imponerende udvalg af de store kædebutikker, stormagasiner og gode restauranter, når du lige skal have en pause fra indkøbene.

Er du til små, trendy butikker, så tag op til bydelen Sternschanze – tænk Nørrebro i København eller Berlins Kreuzberg. I trekanten mellem gaderne Schulterblatt, Schanzenstrasse og Susannenstrasse finder du mange hippe tøjbutikker med alternative mærker og vintage-mode. Når mørket falder på, myldrer gaderne med unge mennesker, på vej til en glad aften i byen på de mange caféer og barer i området.

I kvarteret St. Pauli, der huser den berømte gade Reeperbahn, kan du finde mange små vintage- og rockabilly-butikker, der ligger side om side med talrige sexshops. Leder du efter en souvenir i den frækkere ende, så besøg Boutique Bizarre, der er indrettet som ethvert andet stormagasin, bare med erotiske varer på hylderne.

Besøg også det legendariske Fischmarkt St. Pauli, hvor du hver søndag formiddag kan købe ikke bare fisk, men alt hvad hjertet kan begære af antikviteter, madvarer, souvenirs, bøger, hatte og solbriller. Slut besøget af med en frokost i Altonaer Fischauktionshalle, hvor du i stueetagen finder små boder med den lokale specialitet: fiskesandwich.

Shoppingcentre i Hamborg

I Hamborg finder du også mange store shoppingcentre, med Europa Passage som det største.  Hvis ikke den imponerende arkitektur fejer benene væk under sig, skal det store udvalg nok gøre det!

Kommer du fra Danmark i bil, så besøg også det gigantiske designer outlet i Neumönster. Her finder du alle de store mærker, men i sidste års farve, og derfor til en betragtelig reduceret pris.

Find et godt hotel i Hamborg

Vi er ofte i Hamborg og vil rigtig gerne anbefale nogle af de hoteller, vi kommer tilbage til igen og igen. Her kan du læse om nogle af de bedste hoteller i Hamborg, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:

Banner - Tyskland - SprogkursusBooking.com

Udsigten fra Empire Riverside Hotel - SidderUnderEnPalme

Udsigten fra Empire Riverside Hotel – klik her for at booke!

Luksushotel med havneudsigt i Hamborg

Skal du forkæle dig selv eller kæresten med et luksushotel i Hamborg, så kan du bo på 20. etage af Empire Riverside Hotel, kun med skybaren som nærmeste nabo. Her kan du nyde den imponerende udsigt over havnen gennem de store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft.

Et lækkert hotel lige ved Reeperbahn

Mindre kan dog også gøre det, og ARCOTEL Onyx Hamburg i starten af Reeperbahn skal også have en stor anbefaling. Her skal du bare træde ud ad døren for at være midt i festen på den livlige gade.

Et billigt hotel i Hamborg

Skal du bare have en seng at sove i, på et rent hotel i et roligt kvarter, er det billige ibis Hamburg City i nærheden af banegården et aldeles glimrende bud og med en solid morgenmadsbuffet, der er til at betale.

Se alle de andre dejlige hoteller i Hamborg – klik her!

Banner - SidderUnderEnPalme - Rejsespil Tyskland ferie - rejse

Læs de andre artikler om Hamborg her!

« Tag på ferie i Skopje, Nordmakedonien
Gode restauranter på Rarotonga, Cook Islands »