10 sjove spil & lege til sommerferien

SJOVE SPIL OG LEGE TIL FERIEN

Det bliver en dejlig sommerferie med den sjove spilpakke! Der er både fiskedam, labyrint, ordjagt, tællespil og masser af sommerferiesjov! Spillene passer til børn i skolealderen – men hele familien kan sagtens være med. Så er du klar til en sjov sommerferie?

Spilpakken kommer i en PDF-fil, som du selv skal printe.

49,95 kr.

Sjov underholdning til sommerferien

I den sjove spilpakke er der mange timers underholdning til sommerferien – for børn og resten af familien! Udforsk den store labyrint, dyst mod søskende eller venner i spændende ordjagter.

Se også: 8 sjove spil til ferien

Målgruppe

Spilpakken er sjov underholdning for skolebørn, der allerede kan læse og skrive lidt. I pakken er der også spil, hvor man bare skal kunne tælle til ti eller finde vej gennem labyrinten. Nogle gange skal de voksne lige hjælpe med at læse op, mens andre opgaver giver helt sig selv. Fiskedammen er et sjovt og kreativt projekt, som I kan hygge jer med at lave sammen. Bare følg vejledningen!

Spillene er både tænkt som underholdning til sommerferien derhjemme eller i sommerhuset, på bagsædet til den lange biltur og som en familieaktivitet for forældre med børn i skolealderen.

Hvad får du?

Pakken indeholder 10 sjove spil og lege til sommerferien. Du får:

  • Tællespil – Hvor mange er der af hver?
  • Krabbespil – Hvem får først tre krabber på langs, på tværs eller diagonalt?
  • Strandtur – Tag en tur til vandet og spil det sjove strandbingo
  • Ordjagt – Find de skjulte ord
  • Gæt prisen – Hvem kommer tættest på den samlede pris i indkøbskurven?
  • Slå & Tegn – Hvem får først tegnet hele billedet? (Inklusiv terningskabelon i papir)
  • 4 på stribe – Hvem får først fire på stribe – eller flest?
  • Labyrint – Find vej gennem den store labyrint
  • Fiskedam – Lav selv din egen fiskedam!
  • Feriesjov – Hvad skal vi lave? Svaret på det er aldrig langt væk med den store ide-liste til sommerferiesjov!

Spillene er designet i filtypen PDF og er lige til at downloade og printe ud. PDF-filen kan ikke redigeres.

Det skal du bruge

Til de fleste spil skal der bare bruges en blyant eller kuglepen. Har du ikke lige en terning, får du også en terningskabelon i papir, så du kan spille Slå & Tegn. Når den er klippet ud, kan den samles med lidt lim eller tape.

Fiskedammen er et supersjovt krea-projekt! Klip fisk og ting fra havets bund ud. Sæt papirclips fast på alle fisk og ting. Lav en fiskestang af en pind med et stykke snor på. For enden af snoren limer du en magnet fast. Har du ikke sådan en, så hænger der måske en magnet på køleskabet, du kan låne til din fiskestang.

Du kan også lave små løkker af snor og sætte dem fast på fiskene med tape. I stedet for en magnet kan du lave en lille krog af f.eks. et stykke bøjet ståltråd. 

Lægalle tingene i en papkasse med et hul i eller et lille oppusteligt badebassin. Nu er du klar til at tage på fisketur! 

Sådan gør du

Spilpakken kommer i en PDF-fil, som du modtager i din email-indbakke. For at få det bedste udskriftsresultat, kan du downloade PDF-filen og gemme den på din computer.

Kig spillene og de sjove lege igennem. Har du lyst til at spille krabbespil i dag? Eller 4 på stribe? I listen med Feriesjov er der også masser gode ideer til kreative projekter, lege og hyggelige aktiviteter, hvis du ikke lige ved, hvad du skal lave.

Print spillene ud i farver på A4-papir, så der er en kopi til alle, der skal være med til at spille. Nogle spil og lege skal kun printes i ét eksemplar. Vil du spare papir, så indstil printeren til at printe to spil ud på én side og klip dem derefter ud.

De fleste spil kan både spilles alene eller sjov familieunderholdning. Husk præmier, hvis hele familien skal dyste mod hinanden.

Oplysninger om de sjove spil til sommerferien

Titel: 10 sjove spil & lege til sommerferien – Forfatter: Lou Noire – Forlag: Pretty Page – Udgivelsesår: 2024 – 1. udgave – Format: PDF – 17 sider

Du kunne også være interesseret i...