Ivan, Rune and Trine - Sitting Under A Palm Tree

Lidt om os…

Velkommen til ‘Sidder Under En Palme’ – her kan du læse lidt om os tre. Her på siden deler vi vores passion for at rejse. Lige så meget som vi elsker at rejse, er vi også vilde med at læse om andres rejser. ‘Sidder Under En Palme’ er derfor skabt af kærlighed fra at læse solide tips til de bedste restauranter, seværdigheder og shoppingområder. Vi ønskede at give noget tilbage – men i den form, som vi gerne vil modtage rejsetips.

Om ‘Sidder Under En Palme’

Intentionen bag siden er at give uden for mange holdninger. I stedet for at skrive om, hvordan vi havde det med at se en bestemt turistattraktion, vil vi gerne fortælle om, hvor du skal finde den, og hvad du skal være opmærksom på – og så kan du selv besøge den og danne dig din egen mening.

Billederne tilhører alle ‘Sidder Under En Palme’, medmindre andet er nævnt. Vi bruger ikke filtre af nogen art, da vi ikke synes, det er nødvendigt. Verden er smuk nok, som den er.

Vi rejser for at møde vidunderet ved verden. Hvis du har set Twin Peaks-serien, tager vi ofte verden ind på samme måde som Special Agent Cooper. En god kop kaffe kan gøre alt, ligesom en imponerende Douglas-gram kan være et vidunder i sig selv. Vi sætter alle pris på både de små og store mirakler på jorden.

Vi går. Vi er ikke vandrere, ikke løbere – vi går bare. Da vi rejste til Los Angeles i 2019, mistede vores udlejer fuldstændigt mælet, da vi fortalte ham, at vi ikke havde nogen som helst intentioner om at leje en bil. Vi kan bare godt lide at gå, tak. Hvis vi skal gå længere end vores ben kan bære os, tager vi med offentlig transport. Det er mindre forurenende, og vi nyder alle udsigten. På en normal ferie går vi normalt 10-20 kilometer om dagen, og så har vi vist også fortjent det glas vin!

Lidt om navnet

I 2018 inviterede Trines forældre hele familien til Tenerife. Imens Ivan svømmede i poolen sammen med sin fætter og kusine, gik Rune og Trine en tur. Pludselig ringede telefonen, og en af ​​Runes leverandører til baren var i den anden ende. Efter at have afsluttet deres forretning spurgte partneren, hvor han egentlig var henne, fordi telefonlinjen skrattede lidt.

Senere samme dag afslørede Rune, at hans vigtigste livsmål var en dag at være i stand til at tage telefonen og med fuld ærlighed kunne sige: Jeg sidder lige under et palme. Denne sætning blev vores vision, når vi forsøgte at beskrive den følelse, vi ønskede at leve efter. At vågne op hver dag, hvor som helst i verden, selv på en regnfuld arbejdsdag derhjemme og føle os lige så afslappet, som vi sad lige dér under palmetræet.

Vi ved godt, at det ikke er muligt at have den følelse hele tiden. Det er ikke sjovt at skrubbe toiletter, betale regningerne og købe ind. Men vi prøver at få følelsen ind hver eneste dag. Når Ivan en dag ikke længere har en skole, han skal passe, er det store mål at gå i vinterhi i Spanien eller Italien.

Indtil da rejser vi så meget, vi kan. Kom endelig med! ♥