Kuponhæfte til ferien

32 FESTLIGE GAVEKORT TIL FERIEN

Vil du gerne finde noget at lægge ved billetten til rejsen, som skal være den helt store overraskelse? Skal kæresten eller din bedste ven forkæles lidt ekstra på ferien? Eller vil du bare gerne dele din rejselyst?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de 30 festlige ferie-kuponer! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen.

Download og print med det samme!

29,95 kr.

Vare-ID: 14483 Kategorier: , Tags: , , ,

Et sjovt kuponhæfte til ferien

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de 30 festlige ferie-kuponer! Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Er der noget særligt, du gerne vil give din rejseledsager med på ferien, så fyld en af de blanke kuponer ud, som du også finder i pakken.

Kuponerne kan også laves til en julekalender med et gavekort hver dag indtil juleaften – hvor selve rejsen gives som en julegave den 24. december.

Ferie-kuponerne er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Hvad får du?

I pakken er der 30 festlige, betænksomme og sjove kuponer til ferien. Der er også blanke kuponer i pakken, hvis der er noget særligt, du gerne vil forkæle din rejseledsager med. Pakken med de små rejse-gavekort indeholder 30 festlige ferie-kuponer, 3 forskellige forsider samt blanke kuponer.

Kuponerne kan gives i ferie-gave til både mænd og kvinder.

Vil du have flere sjove spil med på ferien, så se de sjove huskespil, hvor du lærer sproget på ferie: Spil med ord på ferien

Sådan gør du

Når du klikker på købs-knappen, bliver du sendt videre til LouNoire.dk, hvor kuponerne kan købes.

Ferie-kuponerne kommer i en PDF-fil, som kan downloades med det samme. Print kuponerne ud i farver, gerne på kraftigt papir. Udfyld eventuelt nogle af de blanke kuponer, hvis der er en særlig gave, du gerne vil give på ferien. Vælg en forside og klip denne samt kuponer ud og lav huller i alle. Sæt de små gavekort ind i et kuponhæfte og bind dem sammen med et lille silkebånd.

Du kan også vælge de kuponer ud, som vil glæde modtageren mest – eller give flere af den samme kupon!

Oplysninger om kuponhæftet

Titel: Kuponhæfte til ferien – Forfatter: Lou Noire – Forlag: Pretty Page – Udgivelsesår: 2023 – 2. udgave – Format: PDF

Du kunne også være interesseret i...