Spil med ord på ferien – Spanien

LÆR 50 AF DE VIGTIGSTE ORD PÅ SPANSK!

[BWUÆN-NÅS DII-AS] Lær 50 af de vigtigste ord på spansk, imens du sidder i flyet eller på hotellets balkon. I det sjove huskespil træner du udtalen af ordene, imens du lærer spansk.

Huskespillet kan spilles af både voksne og børn og giver mange timers underholdning på rejsen. Et sjovt spil med ord til alle turister, der gerne vil kunne nogle af de mest almindelige gloser til ferien i Spanien.

Et sjovt spil til din ferie! Download, print og lær nye ord med det samme.

29,95 kr.

Vare-ID: 14469 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Spil og lær med ord på ferien til Spanien!

Går ferien til Spanien – og vil du bare gerne kunne sige de mest almindelige ord? Så træn dit spanske med det sjove huskespil!

Ord-kortene kommer i en PDF-fil, som downloades. Print kortene ud i farver og klip dem ud. Start med at spille med 10 ord ad gangen og sæt løbende sværhedsgraden op ved at tilføje flere ord, der skal huskes. Del kortene i to bunker: de spanske ord på én side og de danske på den anden.

Spillerne skiftes nu til at vende et kort fra hver bunke. Det spanske ord skal udtales hver gang, kortene vendes. Det er ikke nødvendigt at kunne læse fonetiske tegn, for ordene er bare skrevet med danske bogstaver, præcis som de skal siges.

To ens kort giver et stik, og spilleren har nu et nyt forsøg til at finde endnu et par. Vinderen er den spiller, der har flest stik, når alle kort er fordelt.

Der kan være så mange spillere med, som I har lyst til – og du kan også træne ordene alene.

Hvad får du?

Pakken med huskespillet indeholder 100 ord-kort, 50 på spansk og 50 på dansk. I pakken er der også spilleregler samt blanke kuponer, så der er plads til at få nye ord med i spillet.

Sådan gør du

Ord-kortene kommer i en PDF-fil, som du downloader. Print kortene ud i farver og klip dem ud. Vælg gerne kraftigt papir, så ordene ikke kan læses igennem eller klæb dem op på et stykke karton. Tilsæt gerne et godt glas rødvin for ekstra morskab!

Oplysninger om huskespillet

Titel: Spil med ord på ferien – Spanien – Forfatter: Lou Noire – Forlag: Pretty Page – Udgivelsesår: 2020 – 1. udgave – 12 sider – Format: PDF

Du kunne også være interesseret i...