Bingo på tysk

FAMILIEHYGGE TIL FERIEN I TYSKLAND

Det tyske bingospil er en sjov sprogleg for hele familien, hvor både store og små kan være med!

Det ligner det almindelige bingo, bortset fra at tallene her er skiftet ud med billeder af tyske ord.

Bingospillet kommer i en PDF-fil, som du selv skal printe.

29,95 kr.

Lær tysk på en sjov måde

Bingospillet træner de allerførste ord på tysk, og både store og små kan være med til at lege sproget ind. Fordi bingospillet er billedbaseret er det også en leg for de allermindste.

Målgruppe

Bingospillet er en sjov og let måde at lære de allerførste ord på tysk – undervejs på bilturen, i flyet eller på hotellets balkon. Det tyske bingo er perfekt for begyndere, og både børn og voksne, der elsker at lege med sproget og lære nyt, kan være med.

Hvad får du?

Pakken indeholder 10 forskellige bingoplader, 44 spillebrikker til opråberen og en vejledning. Spillet er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. PDF-filen kan ikke redigeres.

Sådan gør du

For at få det bedste udskriftsresultat, kan du downloade PDF-filen og gemme den på din computer. Print bingoplader og spillebrikker ud i farver på almindeligt A4-kopipapir. Sæt evt. printeren til at printe to spilleplader på én side, hvis du gerne vil spare papir. Der vælges en opråber, og alle andre deltagere får 16 dækbrikker til at spille med.

Opråberen trækker nu et billede og råber f.eks. “Wurst!”. Har man en pølse på sin spilleplade, må man nu dække denne til. Hvis I er i tvivl om, hvordan det tyske ord skal udtales, så åben Google Translate, tast ordet ind og tryk på højttalerikonet.

Der spilles først om én række, enten lodret eller vandret. I næste runde gælder det om at få en diagonal række – fra hjørne til hjørne – og til sidst skal hele pladen være fuld. Husk præmier!

Oplysninger om det tyske bingospil

Titel: Bingo på tyske – Forfatter: Lou Noire – Forlag: Pretty Page – Udgivelsesår: 2022 – 1. udgave – Format: PDF – 14 sider

Du kunne også være interesseret i...