Rejs & Lær: Spanien

SJOVE SPIL OG LEGE TIL FERIEN I SPANIEN

Det bliver en hyggelig ferie med alle de sjove sprog-spil. Hele familien kan være med til at lære spansk, og der er timevis af underholdning for både store og små.

I pakken er der 25 sjove sproglege med nye ord, tal og farver samt morsomme lege og quizzer om Spaniens geografi, samfund og historie.

Når du klikker på Køb-knappen, bliver du sendt videre til Lou Noire, hvor du kan købe spillet. Spilpakken kommer i en PDF-fil, som du selv skal printe.

79,95 kr.

Lær spansk – for børn og voksne

I den sjove spilpakke kan hele familien lære spansk, imens I tegner, gætter og tæller. I pakken er der masser af sproglege med nye ord på spansk og malebøger med farvernes navne samt quizzer om Spaniens geografi, samfund og historie.

Målgruppe

Spilpakken er en sjov og let måde at lære de allerførste ord på spansk – undervejs på bilturen, i flyet eller på hotellets balkon. Pakken er perfekt for begyndere, og både børn og voksne, der elsker at lege med sproget og lære nyt, kan være med.

I pakken er der også spil, hvor de helt små kan være med, men spillene er primært tænkt som en familieaktivitet for forældre med børn i skolealderen. Nogle gange skal de voksne lige hjælpe med at læse op, mens andre opgaver giver helt sig selv.

Hvad får du?

Pakken indeholder 25 sjove spil og lege. Du får:

 • Lav Paella – lav din egen paella og lær, hvad ingredienserne hedder på spansk
 • Bingo i byen – hvem finder alle tingene først?
 • Frugtbod – lær frugternes navne på spansk
 • Bykort – hvor du lærer om de 5 største byer i Spanien
 • Goddag – lær at sige dagens hilsener på spansk
 • Slå & Tegn – hvem får først tegnet hele retten?
 • Alfabetet – hvem kan flest ord på spansk?
 • 2 x Find Ord
 • 3 x quizzer om seværdigheder, historie og alle de lækre retter i det spanske køkken
 • 3 x lege med farvernes navne på spansk
 • 4 x tællelege på spansk
 • 6 x malesider, hvor du gætte tal, ord og farver på spansk

Spillene er designet i filtypen PDF og er til til at downloade og printe ud. PDF-filen kan ikke redigeres.

Sådan gør du

Spilpakken kommer i en PDF-fil, som du modtager i din email-indbakke. For at få det bedste udskriftsresultat, kan du downloade PDF-filen og gemme den på din computer.

Kig spillene igennem og vælg dem ud, som skal med på ferie – eller måske bare dem alle! Print spillene ud i farver på almindeligt A4-papir. Ved de fleste af spillene skal du printe én spilleplade til hver deltager. Vil du spare papir, så indstil printeren til at printe to spil ud på én side og klip dem derefter ud.

Hvis I er i tvivl om, hvordan det spanske ord skal udtales, så åben Google Translate, tast ordet ind og tryk på højttalerikonet. Husk en saks, en terning samt tuscher og kuglepenne til alle – og masser af små og store præmier!

Oplysninger om de 25 sjove spil om Spanien

Titel: Rejs & Lær: Spanien – 25 sjove spil til hele familien – Forfatter: Lou Noire – Forlag: Pretty Page – Udgivelsesår: 2022 – 1. udgave – Format: PDF – 34 sider

Du kunne også være interesseret i...