Gode restauranter i Hamborg – og en skøn café med spaghetti-is! 25. september 2020 – Kategori: Rejser, Tyskland – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Gode restauranter i Hamborg – her finder du dem!

Leder du efter gode restauranter i Hamborg? Hamborg er altid et besøg værd – alene for det store udvalg af restauranter, barer og caféer. Hamborg byder på masser af stemning, og der er altid liv i mange små oaser i byen.

Banner - Tyskland - Sprogspil

Langs havnen, især fra Ubådsmuseet og hen til Fischmarkt ligger der mange lækre restauranter i den dyrere ende, blandt andet det danske bøfhus MASH og Fischereihafen Restaurant. Du behøver ikke altid at spise dyrt for at spise godt! Her får du de bedste anbefalinger til restauranter i mellemklassen, hvor du får gode og sjove madoplevelser.

Sådan kommer du til Hamborg

Tager du bilen, ligger Hamborg cirka 2 timer fra den tyske grænse. Du kan også vælge at flyve til den nordtyske hovedstad. Fra København er der ca. 1 times flyvetur til Hamborg.

Skønne restauranter i Hamborg

Alt Helgoländer Fischerstube

Leder du efter en god restaurant i Hamborg med typiske nordtyske specialiteter og især masser af fisk, så kan Alt Helgoländer Fischerstube, tæt på Fischmarkt, anbefales. Indrettet med både fiskehus og anden maritim udsmykning serveres der nyfanget fisk, friske skaldyr og virkelig god vin. Husk at bestille bord.

Læs mere her: Alt Helgoländer Fischerstube

[m]eatery

Er du mere til en stor bøf, kan [m]eatery i den indre by anbefales. Lydniveauet er højt, og stemningen lettere kaotisk, men bøfferne er lige, som de skal være! Her får du både saftige T-Bone steaks og Rib Eyes, og er du til Surf n’ Turf, så er det også på kortet. Vælg en af husets mange gode cocktails før, under eller/og efter maden. Husk at bestille bord.

Læs mere her: [m]eatery

Trattoria Palermo

Nogle gange er det bare kun en pizza, der dur – og nogle gange finder du god mad på de mest uventede steder. Når du passerer den lille, italienske Trattoria Palermo, bliver du lokket ind af den mest forførende duft. Tag plads ved et af de små borde, selvfølgelig beklædt med rødternede duge.

Selv om du måske allerede har mange pizzaer på sine ture til støvlelandet, så vil du sikkert være enig i, at pizzaen her også er noget at skrive hjem om!

Læs mere her: Trattoria Palermo

Banner - Tyskland - Sprogkursus

Schweinske St. Pauli

Schweinske serverer… ja, du kan næsten gætte det: Masser af gris! Stedet er kitch, det er sjovt, og der er næsten aldrig lukket. Det er på ingen måde en gourmet-restaurant, men du skal besøge Schweinske for den gode stemning og de lette café-retter. Efter en nat ude i Hamborg kan det sikkert også sagtens friste med en god brunch, der er beskidt på den helt rigtige måde, og dét er Schweinske leveringsdygtig i. Med sin beliggenhed for enden af Reeperbahn er der selvfølgelig også masser af store, lækre cocktails på kortet.

Læs mere her: Schweinske St. Pauli

MIO – spaghetti-is i lange baner!

Hvor Jungfernsteig møder søen Binnenalster, finder du flere dejlige caféer, hvor du kan slappe af og nyde den dejlige udsigt. Her skal især MIO anbefales, som serverer festlige og morsomme is-desserter, formet som Spaghetti Bolognese eller Carbonara, Pizza, Lasagne – eller hvad med en Omelet? Caféen serverer også lette frokostretter og cocktails.

Læs mere her: MIO Hamburg

Find et godt hotel i Hamborg

Vi er ofte i Hamborg og vil rigtig gerne anbefale nogle af de hoteller, vi kommer tilbage til igen og igen. Her kan du læse om nogle af de bedste hoteller i Hamborg, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Udsigten fra Empire Riverside Hotel - SidderUnderEnPalme

Udsigten fra Empire Riverside Hotel – klik her for at booke!

Luksushotel med havneudsigt i Hamborg

Skal du forkæle dig selv eller kæresten med et luksushotel i Hamborg, så kan du bo på 20. etage af Empire Riverside Hotel, kun med skybaren som nærmeste nabo. Her kan du nyde den imponerende udsigt over havnen gennem de store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft.

Et lækkert hotel lige ved Reeperbahn

Mindre kan dog også gøre det, og ARCOTEL Onyx Hamburg i starten af Reeperbahn skal også have en stor anbefaling. Her skal du bare træde ud ad døren for at være midt i festen på den livlige gade.

Et billigt hotel i Hamborg

Skal du bare have en seng at sove i, på et rent hotel i et roligt kvarter, er det billige ibis Hamburg City i nærheden af banegården et aldeles glimrende bud og med en solid morgenmadsbuffet, der er til at betale.

Se alle de andre dejlige hoteller i Hamborg – klik her!

Banner - SidderUnderEnPalme - Rejsespil Tyskland ferie - rejse

Læs de andre artikler om Hamborg her!

« Gode restauranter i Alicante – og et godt tip til morgenmad!
Shopping i Skopje – her finder du alle de gode butikker »