Book din egen ferie – sådan gør du! 25. september 2020 – Kategori: Rejser, Rejsetips – Tags: , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Book selv fly og hotel til din drømmeferie

Det er rart at kunne sætte sig ind i charterflyet og videre ind i transferbussen til hotellet. Endnu bedre er det selv at kunne planlægge sin egen drømmeferie – så bestemmer du nemlig selv! På en charterferie er alt tilrettelagt for dig på forhånd, og det kan selvfølgelig have sine fordele. Men når du selv booker din ferie, er det kun dig, der bestemmer, hvor du skal hen, hvor længe, og hvordan du vil bo.

Trænger du til en ferie ned i varmen, får du her en guide, der hjælper dig igennem bestillingen:

Book din egen ferie – sådan gør du!

Når du først lige ved, hvad du skal gøre, så er det ikke svært at bestille sin egen ferie. Internettet har gjort det nemt at sammenligne priser og booke fly og hoteller, så du kan få den bedste rejse til den laveste pris.

Når du planlægger din ferie, er det kun de her ting, du have styr på:

  • flybillet tur/retur
  • booking af hotel eller lejlighed
  • transport til og fra lufthavnen

Sådan booker du en flybillet

Når du booker din flybillet, så prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Hvis du er fleksibel med dine afrejsedatoer og rejsemål, kan du ofte finde rejser ned i varmen til en god pris. Men har du kun uge 24 og en enkelt destination, du har lyst til at rejse til, må du være klar til at betale det, det koster. Generelt er det sådan, at de bedste tilbud ligger flere måneder før afrejsedato, så book din rejse i god tid, hvis du vil have en billig ferie.

Sådan booker du et hotel til din egen ferie

Booking.com kan du booke et hotel, lige hvor og hvornår det passer dig. Booking.com samler hotelværelser i hele verden, og her kan du finde det hotelværelse, der passer lige til dig og dine behov. Start med at søge på by og afrejsedato. Vælg også, hvor mange I skal afsted.

Når du har lavet søgningen, kan du afgrænse det store udvalg af hoteller ovre i venstre side. Under “Faciliteter” kan du for eksempel vælge, at hotellet skal have swimmingpool. Husk at tjekke de andre gæsters anmeldelser af hotellet på Tripadvisor, inden du bestiller.

Start din søgning efter et skønt hotel lige her:Booking.com

Hvordan kommer du til og fra lufthavnen?

En lille praktisk ting inden du tager af sted, som du bliver glad for at have gjort. Find ud af, hvordan du kommer fra lufthavnen og hen til dit hotel. Det er ikke særlig sjovt at stå ved taxapladsen i regnvejr og så finde ud af, at de strejker lige dén dag. Hav gerne en plan B og tjek, hvordan du kommer hen til dit hotel med bus eller tog.

Husk også at have lidt lokal valuta i tasken i tilfælde af, at du ikke kan betale med dit kort.

På de fleste lufthavnes hjemmesider kan du læse om, hvordan du nemmest kommer til og fra lufthavnen. En Google-søgning kan også give de rigtige svar, hvis du for eksempel skriver [fra lufthavnen til madrid] – eller hvor du nu skal rejse hen.

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs mere om rejser her!

« Ferie ved grænsen – en skøn weekendudflugt!
Gode restauranter i Alicante – og et godt tip til morgenmad! »