4 gode restauranter i Madrid – og det bedste sted med churros! 1. oktober 2020 – Kategori: Rejser, Spanien – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Hvor skal du spise i Madrid?

Skal du på ferie til den smukke, spanske hovedstad, Madrid? Mellem seværdighederne og shopping i de mange spændende butikker skal der selvfølgelig også være tid til at nyde med det pragtfulde spanske køkken. Overalt i byen kan du spise godt, og leder du efter de gode restauranter i Madrid, får du her en liste med spisesteder, du ikke må gå glip af.

Banner - Spanien - Lær sprog

Lidt om anbefalingerne til gode restauranter i Madrid

Inden vi tager dig med til de gode restauranter i Madrid, er det dog på sin plads lige at fortælle lidt om, hvilke madoplevelser, vi plejer at gå efter – så du kan beslutte, om du vil følge vores anbefalinger.

Vi elsker at spise godt, og restaurantbesøgene er normalt en stor del af vores ferier. Vi spiser ikke nødvendigvis dyrt, men altid lokalt og med egnens råvarer. Vi er også altid på jagt efter de store madoplevelser og spiser helst noget, vi aldrig har smagt før.

Velbekomme!

Gode restauranter i Madrid

Lokale svampe på El Cisne Azul

Udefra ligner det en billig kebab-snask, men tag ikke fejl! Stedet er en favorit blandt de lokale, og her spiser du også virkelig godt. Specialiteten er svampe, som kommer fra de omkringliggende bjerge. Der er mange slags at vælge imellem og dertil bøf, muslinger og mange andre lækkerier.

Restauranten er virkelig populær, og har du ikke bestilt bord, så kan du i stedet stille dig med front mod restauranten og så gå til højre ned ad bakken. Et par huse derfra ligger nemlig søsterrestauranten, hvor du spiser lige så godt.

Link til Tripadvisor: El Cisne Azul Madrid

Sprøde torske-tapas hos Casa Labra

Den lille taverne Casa Labra er stuvende fuld, og måske bliver du nødt til at vente på at få anvist et bord af de aldrende tjenere. Men ventetiden er det værd! Her kan du nemlig smage de berømte tajadas de bacalao, små, sprødstegte torskebidder i en himmelsk panering. Bestil også gerne en tallerken manchego og et glas af den velsmagende sherry.

Link til Casa Labra: Casa Labra

Noget for enhver smag på Mercado San Antón

Kan I ikke blive enige om, hvor I skal indtage frokosten, så besøg et af byens madmarkeder, for eksempel Mercado San Antón. På førstesalen findes et stort udvalg af lækre madboder. Når I har spist jer mætte, kan I gå på opdagelse i de mange delikatesser i stueetagen.

Banner - Spanien - Sprogspil

Link til Tripadvisor: San Anton Market Madrid

Calle Cava Baja – mange gode restauranter i Madrid på ét sted

Især i området omkring La Latina vrimler det med gode restauranter og små tapasbarer! Går du ned ad Calle Cava Baja, får du svært ved at vælge! Men prøv gerne om du kan få et bord på hippe tapasbar El Tempranillo. Her får du sortfodsskinke, der smelter på tungen. Imens kan du nyde synet af den enorme vinreol, der dækker hele bagvæggen.

Link til Tripadvisor: El Tempranillo Madrid

De bedste churros i Madrid!

Er du vild med de sprøde spanskrør, så kan det klassiske Chocolatería San Ginés anbefales. Her får du frisklavede churros i smukke omgivelser, som taget ud af en gammel film. Stedet har eksisteret siden 1894, og der er ikke ændret meget ved indretningen siden åbningen. Bestil en kop chokolade til, som du kan dyppe i, eller spis dem som de er med en smule sukker.

Link til Chocolatería San Ginés: Chocolatería San Ginés

LÆS OGSÅ: Seværdigheder i Madrid – 5 attraktioner du skal se

Find et godt hotel i Madrid

Madrid er en af de dyreste byer at bo i, når rejsen går til Spanien. Som i de fleste andre storbyer er hotelpriserne højest i centrum, og i Madrid især omkring museums- og teaterkvarteret. Her bor du tæt på det store torv, Puerta del Sol, hvor handelsgaderne strækker sig ud fra og på de mange store seværdigheder.

Her får du tre anbefalinger på gode hoteller i Madrid, der alle kan bookes direkte igennem Se flere skønne hoteller i Madrid her på Booking.com:Booking.com

Luksushotel i Madrid

Luksushotellet Palacio de los Duques Gran Meliá ligger midt i den gamle bydel Los Austrias og blev oprindeligt bygget som et palads i 1800-tallet. Palacio de los Duques Gran Meliá har al den luksus, du kan ønske dig. Her får du virkelig mulighed for at forkæle dig selv! Tag en svømmetur i poolen med udsigt ud over Palacio Real og Almudena-Katedralen eller indtag middagen i en af hotellets tre restauranter. Hotellet er medlem af den eksklusive gruppe “The Leading Hotels of The World”, der lige nu tæller lidt over 400 hoteller i 80 lande.

Et godt lejlighedshotel med swimmingpool

I en varm storby som Madrid, hvor der er langt til havet, er det rart at kunne hoppe i swimmingpoolen. Er budgettet ikke til vild luksus, men vil du alligevel gerne have adgang til en swimmingpool i Madrid, så kan Eric Vökel Boutique Apartments anbefales. Lejlighederne ligger lige syd for den gamle bydel og Buen Retiro-parken, og du bor i gåafstand til de mange seværdigheder. I de lyse lejligheder har du dit eget tekøkken med alt, hvad du skal bruge for kunne lave morgenmad.

Et billigt hotel tæt på det hele

Skal du bare bruge et billigt, men godt hotelværelse i Madrid tæt på dér, hvor det hele sker, så kig på Eurostars Plaza Mayor. Her bor du fem minutters gang fra Puerto del Sol og 10 minutter fra Gran Via. Start dagen med morgenmad på tagterrassen med et kig ned i de smukke, gamle gader og gå så ud ad døren og lige ind i Madrids hjerte. Et perfekt hotel for dig, der bare skal bruge hele dagen ude med at shoppe og se på seværdigheder.

Se flere gode hoteller i Madrid her på Booking.com!

Sidder Under En Palme - Sjove spil til ferien i Spanien

Læs de andre artikler om Madrid her!

« Gode restauranter i Nuuk, Grønland
De bedste restauranter i Rom – find dem her! »