Gode restauranter i Nuuk, Grønland 1. oktober 2020 – Kategori: Grønland, Rejser – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Gode restauranter i Nuuk

Skal du besøge Grønlands hovedstad, er det rart at vide, hvor du finder de gode restauranter i Nuuk. Der er flere gode restauranter i byen, der byder på alt fra det traditionelle grønlandske køkken til god cafémad og thailandske specialiteter.

Her kan du læse om, hvad de lokale restauranter i Nuuk kan byde på:

Cafe Toqqorfik

Gå en tur ned til den gamle kolonihavn, hvor de store træskibe engang lagde til. Her finder du en hyggelig, lille café med den smukkeste udsigt udover  den blå Godthåbsfjord, hvor isbjergene stille flyder afsted. Caféen har sit eget kafferisteri, hvilket den gode, varme kaffe bar præg af.

Bestil gerne en tapas-platte med alt godt fra havet og fra bjergene. Her er både rejer og lam samt den mest udsøgte snekrabbe.

Læs mere her: Cafe Toqqorfik

Charoen Porn

Forestil dig at gå fra den bidende kulde – og lige ind i det varme Thailand. Det kan du på Nuuks thairestaurant, Charoen Porn!

I det dæmpet oplyste lokale er der elefanter på væggene, og de små, buttede guldstatuer står i en sjov kontrast til det grønlandske og danske sprog, som lyder henover bordene.

Prøv gerne den grønlandske sushi, med hellefisk, hvalkød, mattaq og laks, risruller, tilberedt som de originale maki-ruller. Eller hvad med det lokale lam tilberedt som hvalbøf, med stegte løg og thai-whisky sauce? Portionerne er store nok til to, så bestil gerne noget forskelligt og del lidt imellem jer.

Læs mere her: Charoen Porn

Spisestedet Sarfalik

Nuuks fineste restaurant hedder Spisestedet Sarfalik og ligger i toppen af Hotel Hans Egede.

Vælger du at besøge restauranten, må du endelig ikke snyde dig selv for den grønlandske tastingmenu! Her får du lov at smage mange retter med friskfangede fisk fra havet omkring Grønland, lam, vildt og jomfruhummer. Prøv også den tilhørende vinmenu, der er tilpasset de lækre, lokale specialiteter.

Når du er kommet igennem alle de lækre retter, så tag en sidste drink i Skyline Baren, hvor du kan nyde Nordlyset igennem de imponerende vinduer.

Læs mere her: Spisestedet Sarfalik

Hvordan kommer du til Nuuk?

Skal du til Nuuk, kan du vælge, om du vil mellemlande i Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord) eller Keflavik Airport i Reykjavik på Island. Bemærk, at du kan få et gratis stopover i Island, når du flyver med Icelandair. Her kan du uden yderligere omkostninger forlænge ferien med et par dage og først flyve videre til Grønland, når du har set seværdighederne på Island.

Find et godt hotel i Nuuk på Booking.com – klik her!

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs mere om rejser her!

« Alternative seværdigheder i Rom
Gode restauranter i Madrid – og det bedste sted med churros! »