Shopping i Sevilla – her finder du alle de gode butikker! 24. september 2020 – Kategori: Rejser, Spanien – Tags: , , , , , ,

Annonce

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Tag på shopping i Sevilla

Skal du på shopping i Sevilla, så sæt gerne en hel dag af til at gå på opdagelse i byens mange skønne butikker. Her er alt, hvad hjertet kan begære af smukke kjoler, flotte sko, stofbutikker og masser af souvenirs.

Tag dig især tid til at slentre rundt og gå på opdagelse i de små butikker rundt i det gamle centrum – eller brug guiden her!

Nederst i artiklen finder du også anbefalinger til gode hoteller i Sevilla.

Gode shoppinggader i Sevilla

I byens gamle centrum omkring den smukke katedral, finder du et utal af små gader med de skønneste butikker! Start i de to parallelgader Calle Sierpes og Calle Tetuán, hvor du finder dame- og herretøj, sko, keramik, smykker, postkort og souvenirs. Gaderne her er overdækket med store sejl, så du kan shoppe i fred for solens brændende stråler.

Er du en kjole-pige, vil den mindre gade Calle Cuna være et paradis. Her finder du både brudekjoler og selskabskjoler ved siden af butikker med den nyeste mode. Leder du efter en flamencokjole, så besøg Lola Azahares skønne butik i nummer 31.

Byen har et overraskende stort udvalg af stofbutikker, så elsker du at sy selv, så pak kufferten let, så du har plads til at tage en masse stof med hjem. Stofbutikkerne ligger over hele byen, men især i og omkring gaden Calle de Chapineros. Udvalget af stof sigter især på at kunne levere materiale til de mange flotte flamenco-kjoler, så her finder du stærke farver, blomster og masser af polkaprikker!

Sevilla har også flere afdelinger af stormagasinet El Corte Inglés, hvor du kan finde elektronik, boligudstyr, tøj, parfume og et lækkert gourmet-supermarked.

Shoppingcentre i Sevilla

Kan du ikke få shopping nok, findes der flere store shoppingcentre i Sevilla, hvor du kan nyde air-conditionen, imens du shopper i alle de kendte kædebutikker: H&M, Zara, Mango, Massimo Dutti og Bershka. Besøg gerne de to største, der ligger tættest på centrum: Los Arcos i den nordøstlige ende af Sevilla og Nervión Plaza et kvarters gang derfra.

Annonce

Åbningstider i Sevillas butikker

De fleste butikker har åbent fra 9.30 – 14 og så igen fra 17-20. El Corte Inglés holder åbent hele dagen fra 10-22. Lørdag er der lukket om aftenen, og de fleste butikker, undtagen de helt store, har helt lukket om søndagen.

Hvad skal du købe med hjem?

Tøj, tøj og mere tøj – og så et par sko! De spanske kvinder elsker at klæde sig smukt, og du finder mange butikker med selskabskjoler, brudekjoler og hverdagstøj. Det kan godt betale sig at spare op og købe finere festkjoler i Sevilla.

Besøg endelig også den store torvehal Mercado El Arenal ved tyrefægterarenaen eller det store gourmetsupermarked i underetagen hos El Corte Inglés, hvor du finder sortfodsskinke, olivenolie og sardiner.

Find et godt hotel i Sevilla

Sevilla er en overraskende billig by, når de gælder hotelpriser. Du kan få rigtig meget få pengene, når du vælger at holde ferie i den andalusiske by. Det er dyrest at bo i den gamle middelalderdel i Santa Cruz i centrum af byen, hvor du er i gåafstand til seværdigheder og shopping. I den nordlige del af byen kan du finde mange billige hoteller, hostels og lejligheder.

Det kan stærkt anbefales at finde et hotel med aircondition, hvis du vil sove godt om natten! Her får du anbefalinger til gode hoteller i Sevilla, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel med swimmingpool og tagterrasse

Hotel Alfonso XIII, et af Spaniens fornemmeste hoteller, bor du lige ved ​​paladset Real Alcazar og med få minutters gang til de andre store seværdigheder og floden Guadalquivir. Slap af i den maurisk inspirerede gårdhave eller ved den udendørs pool – noget du bliver rigtig glad for i varmen! Der er mange gode restauranter i Sevilla, men vil du hellere blive inde, kan du spise på en af hotellers tre restauranter.

Læs mere her: Hotel Alfonso XIII, a Luxury Collection Hotel

Et hotel, der er til at betale i Sevilla

Vil du gerne have luksus, men til en pris der er til at betale, kan Hotel Gravina 51 i den smukke, gamle bymidte og tæt ved floden Guadalquivir anbefales. På Hotel Gravina 51 bor du i de skønneste værelser, indrettet i maurisk stil og med kølige fliser og mørke skodder til at tage det værste af varmen. I området er der mange gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Læs mere her: Hotel Gravina 51

Bo billigt og godt i Sevilla

Vil du gerne ud og møde andre mennesker på din tur, så book en seng på Oasis Backpackers’ Palace Seville. Vandrehjemmet er fyldt med glade, unge mennesker, der mødes på tagterressen, får en drink eller to og hygger sig. Her bor du lige i hjertet af byen, tæt på den sjove tapasbar-gade Alameda de Hercules og på alle de store seværdigheder i Sevilla. Er du ikke så meget til sovesal, kan du også booke dit eget private værelse.

Læs mere her: Oasis Backpackers’ Palace Seville

Se flere gode hoteller i Sevilla her på Booking.com!

Læs alle de andre spændende artikler om Sevilla!

Hvor skal du spise tapas i Sevilla?

Gode restauranter i Sevilla – og et godt tip til morgenmad!

7 fantastiske seværdigheder i Sevilla

Vil du gerne kunne bestille din kaffe på spansk?

Lær 50 af de vigtigste ord på spansk, imens du sidder i flyet eller på hotellets balkon. I det sjove huskespil træner du udtalen af ordene, imens du lærer spansk. Find spillet her: Spil med ord på ferien – Spanien

Banner - Spil med ord - Spanien

Læs mere om rejser her!

Annonce

« 4 dejlige hoteller i Flensborg
De bedste restauranter i Bologna – find dem her! »