Hvor skal du spise tapas i Sevilla? 26. september 2020 – Kategori: Rejser, Spanien – Tags: , , , , , , , ,

Annonce

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Leder du efter god tapas i Sevilla?

Få anbefalinger til den bedste tapas i Sevilla! Overalt hvor du går i Sevillas gader, kan du bare dumpe ind på en af de mange tapas-barer og få en hurtig snack, en tapa, og et godt glas vin. Bestil gerne husets vin, der ikke som i Danmark ofte er af lavere kvalitet, men nøje udvalgt, og en vin, man selv drikker med fornøjelse.

Selv om de populære restauranter hver aften fyldes på rekordtid – hvilket gør det til en god ide altid at bestille bord – så kan du også gøre som de lokale og gå på Tour de Tapas i Sevilla. Brug gerne en aften eller to på bare at hoppe fra tapas-bar til tapas-bar – ligesom de lokale. Især fredag aften er stemningen i byen lystig og fyldt med unge og ældre sevillianere, der gør det, de godt kan lide: går fra bar til bar, drikker en øl her, spiser en tapas der og fører højlydte samtaler med alle dem, de møder.

Gode tapas-barer i Sevilla

Her får du de bedste tips til gode tapasbarer, som er et besøg værd. Tapasbarerne herunder er taget med for at give dig et overblik over det store udvalg, men du behøver ikke at løbe byen rundt for at nå at besøge dem alle. Sevilla er nemlig fyldt med tapas-barer, så vælg din egen rute til din Tour de Tapas i Sevilla!

Velbekomme!

El Rinconcillo

El Rinconcillo er byens ældste tapasbar og bestemt et besøg værd. Ikke så meget på grund af stemningen, for den er, som et af de eneste steder i byen, fyldt med turister. Men nyd de smukke dekorationer og de gamle, støvede flasker på hylderne, imens du får et godt glas vin og en lille snack.

Læs mere her: El Rinconcillo

Fodbold og tapas – en fremragende kombination!

De fleste barer med respekt for sig selv har en eller flere tv-skærme i loftet, som uden undtagelse viser fodbold, og meget gerne med de lokale hold. Sevilla har to fodboldhold: Sevilla FC og Real Betis Balompié. De to klubber er i en evig passioneret strid, hvor FC Sevilla har ry for at være “de riges klub”, imens Real Betis traditionelt har repræsenteret arbejderklassen i Sevilla.

Når et af de to hold spiller, er der liv på barerne, og selv om du måske ikke er den store fodboldfan, så få endelig dén oplevelse med! Gør som de lokale og bestil tapas sammen med en sangriá eller en cerveza caña, en øl i så lille et glas, at det ikke når at blive varmt, inden du har drukket det.

Annonce

Flores Gourmet

Sevilla byder også på mange gourmet-tapasbarer, som her hos Flores. Gå på opdagelse i den store butik og køb en souvenir med hjem, eller få tjeneren til at skære dig et fad bellotto-skinke, som er det fineste stykke på Iberico-grisen. Spis den sammen med fåreost og et glas kold hvidvin.

Læs mere her: Flores Gourmet

Gå i byen med tapas

Fra fredag eftermiddag og frem samles unge, familier og turister rundt omkring på de skyggefulde tapasbarer langs boulevarden Alameda de Hércules. Det er simpelthen stedet at være, hvis du skal starte en festlig aften i byen. De lokale går fra bar til bar, spiser en bid her, drikker et glas der. Det er SÅ hyggeligt og ikke noget, du må gå glip af.

Læs mere her: Alameda de Hércules

Hvad skal du bestille på en tapas-bar i Sevilla?

Udvalget af tapas er stort i Sevilla, ligesom du også finder mange læskende drikke, der kan slukke tørsten i det varme vejr, de fleste med alkohol. Prøv endelig den lækre sangriá eller den lokale fino sherry, en tør hvidvin med lette bobler, eller bestil en cerveza caña eller medium, hvis du er rigtig tørstig. Der er mange lokale vine på kortet, og har du muligheden, så bestil den lokale “Fundus”.

Når du skal bestille tapas, går du aldrig galt i byen ved at vælge Jamón (skinke fra sortfodsgrisen) og ost. I og omkring Sevilla produceres velsmagende oste, og elsker du det hvide guld, så prøv dig endelig frem. Endelig må du også smage de lækre croquettas. Fyldet varierer, svampe, fisk og skinke er almindeligt, men ydersiden er altid den samme: en sprød panering stegt i hed olie.

Find et godt hotel i Sevilla

Sevilla er en overraskende billig by, når de gælder hotelpriser. Du kan få rigtig meget få pengene, når du vælger at holde ferie i den andalusiske by. Det er dyrest at bo i den gamle middelalderdel i Santa Cruz i centrum af byen, hvor du er i gåafstand til seværdigheder og shopping. I den nordlige del af byen kan du finde mange billige hoteller, hostels og lejligheder.

Det kan stærkt anbefales at finde et hotel med aircondition, hvis du vil sove godt om natten! Her får du anbefalinger til gode hoteller i Sevilla, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel med swimmingpool og tagterrasse

Hotel Alfonso XIII, et af Spaniens fornemmeste hoteller, bor du lige ved ​​paladset Real Alcazar og med få minutters gang til de andre store seværdigheder og floden Guadalquivir. Slap af i den maurisk inspirerede gårdhave eller ved den udendørs pool – noget du bliver rigtig glad for i varmen! Der er mange gode restauranter i Sevilla, men vil du hellere blive inde, kan du spise på en af hotellers tre restauranter.

Læs mere her: Hotel Alfonso XIII, a Luxury Collection Hotel

Et hotel, der er til at betale i Sevilla

Vil du gerne have luksus, men til en pris der er til at betale, kan Hotel Gravina 51 i den smukke, gamle bymidte og tæt ved floden Guadalquivir anbefales. På Hotel Gravina 51 bor du i de skønneste værelser, indrettet i maurisk stil og med kølige fliser og mørke skodder til at tage det værste af varmen. I området er der mange gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Læs mere her: Hotel Gravina 51

Bo billigt og godt i Sevilla

Vil du gerne ud og møde andre mennesker på din tur, så book en seng på Oasis Backpackers’ Palace Seville. Vandrehjemmet er fyldt med glade, unge mennesker, der mødes på tagterressen, får en drink eller to og hygger sig. Her bor du lige i hjertet af byen, tæt på den sjove tapasbar-gade Alameda de Hercules og på alle de store seværdigheder i Sevilla. Er du ikke så meget til sovesal, kan du også booke dit eget private værelse.

Læs mere her: Oasis Backpackers’ Palace Seville

Se flere gode hoteller i Sevilla her på Booking.com!

Læs alle de andre spændende artikler om Sevilla!

Gode restauranter i Sevilla – og et godt tip til morgenmad!

7 fantastiske seværdigheder i Sevilla

Shopping i Sevilla – her finder du alle de gode butikker!

Vil du gerne kunne bestille din kaffe på spansk?

Lær 50 af de vigtigste ord på spansk, imens du sidder i flyet eller på hotellets balkon. I det sjove huskespil træner du udtalen af ordene, imens du lærer spansk. Find spillet her: Spil med ord på ferien – Spanien

Banner - Spil med ord - Spanien

Læs mere om rejser her!

Annonce

« 7 fantastiske seværdigheder i Milano
Kreta og Agia Marina på Chaniakysten »