Gode restauranter i Sevilla – og et godt tip til morgenmad! 25. september 2020 – Kategori: Rejser, Spanien – Tags: , , , , , , ,

Annonce

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Find de gode restauranter i Sevilla

Leder du efter gode restauranter i Sevilla? Byder byder på uendelig mange muligheder for at få store gastronomiske oplevelser, og det kan være svært at vælge. Byen har et utal af restauranter, og med så stort et udvalg bliver det klassiske spørgsmål faktisk en realitet: Hvor skal vi spise i aften?

Som i alle andre byer er et par minutters googling godt givet ud, når du skal finde en god restaurant, men der er også en anden løsning. Gør som sevillianerne, gå ud i byen og spis dér, hvor du nu kommer frem. Selv de små tapasbarer, der frekventeres af de lokale i kvarteret, har altid lige en lille hurtig og velsmagende hapser. Det er i øvrigt et godt rejsetip, uanset hvor du kommer hen: Gå ud i byen og se, hvor de lokale spiser. Sidder der kun turister på restauranten, er det aldrig et godt tegn.

Dette kan dog godt være vildledende, for i Sevilla spiser man ikke før efter klokken 21-22. I den varme by giver det mening, så kom igennem dagen med en tapas eller to og spis, når mørket er faldet på.

Mange retter kommer i øvrigt i tapas-størrelse, hvilket gør det nemt at nå at smage mere end én ting. Igen skal spanierne efterlignes: er I flere i selskabet, så bestil mange små retter og del dem henover bordet.

Gode restauranter og tapas-barer i Sevilla

Selv om de populære restauranter hver aften fyldes på rekordtid – hvilket gør det til en god ide altid at bestille bord – så kan det også anbefales at gå på Tour de Tapas i Sevilla. Her får du de bedste tips til restauranter, som du bare må besøge.

Velbekomme!

Brunilda

Der bliver konstant ringet på køkkenklokken, gæsterne ved bordene skifter hele tiden, og tjenerne, de fleste sandsynligvis studerende, har travlt med at bringe små, velduftende retter ud til bordene. Larm og livfuldt kaos i en duft af kogekunst på et højere niveau – det er Brunilda!

Brunilda er en af de hippeste tapas-restauranter i hele Spanien – og det vidner den lange kø før åbningen også om! Hvis du vil være sikker på at få et bord på den populære restaurant, skal du stå i køen, når restauranten åbner klokken 20. Hvis du nu tror, at det også er et dyrt sted, så tager du fejl: 5 retter og en hel flaske vin koster ca. 300 kr.

Annonce

Lad i øvrigt være med at lade dig forføre af menukortet og bestille for meget mad ad gangen, for 4-6 retter til to personer er rigeligt. Men det er svært at vælge! Risottoen må du dog ikke gå glip af

Læs mere her: La Brunilda Tapas

Burro Canaglia Bar&Resto

Uden for det gamle centrum, faktisk så langt ude af de hippe kvarterer, at man skulle tro, at man var landet i Sevillas svar på Københavns Nordvest-kvarter, ligger den über-smarte restaurant Burro. Indretningen er smuk og gennemtænkt, og det store, rå rum har fået en flot inderbar.

Burro er kendt for både den perfekt stegte steak og så pizzaer med en den tyndeste og sprødeste bund, du kan forestille dig. Og igen var det en billig fornøjelse: for to cocktails, to øl, humus-tapas (med trøffel!), pizza, risotto og steak = 350 kr.

Læs mere her og husk at bestille bord: Burro Canaglia Bar&Resto

Morgenmad i Sevilla

Leder du efter brunch i Sevilla, så byder de fleste større hoteller på den sædvanlige intercontinental breakfast, og selv om det næsten altid er godt, så bringer det sjældent de store overraskelser med sig. I Sevilla findes der dog også et væld af caféer, hvor du kan spise morgenmad i solen. En friskbagt og sprød croissant, friskpresset juice og en café con leche, og så er du klar til at gå på sightseeing i Sevilla!

Et endnu bedre tip er dog at finde det lokale supermarked og proviantere med lidt brød, ost og skinke. Sæt dig på en af bænkene under de skyggefulde træer ved floden og nyd stilheden og den svalende brise.

Find et godt hotel i Sevilla

Sevilla er en overraskende billig by, når de gælder hotelpriser. Du kan få rigtig meget få pengene, når du vælger at holde ferie i den andalusiske by. Det er dyrest at bo i den gamle middelalderdel i Santa Cruz i centrum af byen, hvor du er i gåafstand til seværdigheder og shopping. I den nordlige del af byen kan du finde mange billige hoteller, hostels og lejligheder.

Det kan stærkt anbefales at finde et hotel med aircondition, hvis du vil sove godt om natten! Her får du anbefalinger til gode hoteller i Sevilla, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel med swimmingpool og tagterrasse

Hotel Alfonso XIII, et af Spaniens fornemmeste hoteller, bor du lige ved ​​paladset Real Alcazar og med få minutters gang til de andre store seværdigheder og floden Guadalquivir. Slap af i den maurisk inspirerede gårdhave eller ved den udendørs pool – noget du bliver rigtig glad for i varmen! Der er mange gode restauranter i Sevilla, men vil du hellere blive inde, kan du spise på en af hotellers tre restauranter.

Læs mere her: Hotel Alfonso XIII, a Luxury Collection Hotel

Et hotel, der er til at betale i Sevilla

Vil du gerne have luksus, men til en pris der er til at betale, kan Hotel Gravina 51 i den smukke, gamle bymidte og tæt ved floden Guadalquivir anbefales. På Hotel Gravina 51 bor du i de skønneste værelser, indrettet i maurisk stil og med kølige fliser og mørke skodder til at tage det værste af varmen. I området er der mange gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Læs mere her: Hotel Gravina 51

Bo billigt og godt i Sevilla

Vil du gerne ud og møde andre mennesker på din tur, så book en seng på Oasis Backpackers’ Palace Seville. Vandrehjemmet er fyldt med glade, unge mennesker, der mødes på tagterressen, får en drink eller to og hygger sig. Her bor du lige i hjertet af byen, tæt på den sjove tapasbar-gade Alameda de Hercules og på alle de store seværdigheder i Sevilla. Er du ikke så meget til sovesal, kan du også booke dit eget private værelse.

Læs mere her: Oasis Backpackers’ Palace Seville

Se flere gode hoteller i Sevilla her på Booking.com!

Læs alle de andre spændende artikler om Sevilla!

Hvor skal du spise tapas i Sevilla?

7 fantastiske seværdigheder i Sevilla

Shopping i Sevilla – her finder du alle de gode butikker!

Vil du gerne kunne bestille din kaffe på spansk?

Lær 50 af de vigtigste ord på spansk, imens du sidder i flyet eller på hotellets balkon. I det sjove huskespil træner du udtalen af ordene, imens du lærer spansk. Find spillet her: Spil med ord på ferien – Spanien

Banner - Spil med ord - Spanien

Læs mere om rejser her!

Annonce

« Shopping i Berlin – her finder du alle de gode butikker!
Sådan finder du de gode restauranter på din ferie »