Gode restauranter på Tenerife – og det bedste sted med churros! 24. september 2020 – Kategori: Rejser, Spanien – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Skønne restauranter på Tenerife

På Tenerife er der nemlig mange gode restauranter – men det kræver, at du ved, hvor de er. Som på alle andre populære feriemål finder du nemlig også de sædvanlige “Pomfrittenstrasser”, der serverer alt godt fra frituren! Men bruger du tiden på at forberede dig, inden du tager ud at spise, så vil du finde mange fine madoplevelser.

Banner - Spanien - Lær sprog

Hvor skal du spise på Tenerife?

Det kræver lidt forberedelse og nogle gode søgninger på Google at finde de små gastronomiske juveler, hvor man spiser godt, og hvor prisen samtidig ikke er for høj. Her kommer hendes anbefalinger til restauranter, du bare må besøge, når turen går til Tenerife:

Pragtfuld og lokal mad i bjergene på El Calderito

En af øens bedste restauranter ligger på nordkysten af Tenerife. Med en betagende udsigt ned over bjerget og ud på det åbne hav, serverer El Calderito smagfulde og autentiske lokale retter. Restauranten er så populær, at gæsterne gerne kommer langvejs fra, og bordbestilling er derfor en absolut nødvendighed. Når du besøger restauranten, så brug gerne et øjeblik på også at bemærke omgivelserne: restauranten har sine egne små køkkenhaver, som ligger på terrasserne nedenfor.

Det kan være svært at vælge, men tjenerne er, på trods af at ikke alle ansatte taler engelsk, gode til at hjælpe og foreslå det, du bliver nødt til at smage. Prøv gerne de sprøde croquetas, champignon-patéen og en calderito, en lille gryde med gedestuvning.

Læs mere her: El Calderito

Lækre tapas hos El Taller

Den lille tapasbar ser ikke ud af meget, og du kan risikere at overse El Taller, når du går forbi. Men bliv endelig ved med at lede, til du finder den! Her får du nemlig de bedste tapas! Vælg gerne en platte med fem forskellige montaditos, små skiver brød med lækkert fyld. Vi prøvede tun, sort pølse, soltørrede tomater, almogrote (gedeost blandet med rød peber og hvidløg) samt Albarino-pølse med vagtelæg. Velbekomme!

Læs mere her: El Taller

Middelhavsklassikere med lokale indslag på Le petit bistro

Le Petit Bistro får du virkelig god mad! I den lille bistro, som nærmere er en flot og hyggelig restaurant, er det allersværeste at vælge mellem de mange lækre retter. Det kan anbefales at bestille lidt af det hele og så dele retterne imellem jer. Ud over de afbilledede lækkerier, så må du også prøve tunbøffen. Husk at bestille bord!

Læs mere her: Le Petit Bistro

De bedste churros på Tenerife!

Har du en sød tand, så kan Churreria Marcos anbefales. Her får du frisklavede churros, eller spanskrør, som de kaldes på dansk. Bestil en kop chokolade til, som du kan dyppe i, eller spis dem som de er med en smule sukker. De lokale bruger stedet som morgenmadsrestaurant, og der er lukket i siestaen. Husk derfor at tjekke åbningstider, inden du tager hjemmefra.

Banner - Spanien - Sprogspil

Læs mere her: Churreria Marcos

LÆS OGSÅ: Gode restauranter på Gran Canaria

Sidder Under En Palme - Sjove spil til ferien i Spanien

Læs mere om rejser her!

« Gode restauranter i Aarhus – og tips til brunch og eftermiddagskaffe
Shopping i København – her finder du alle de gode butikker! »