Gode restauranter på Gran Canaria 23. september 2020 – Kategori: Rejser, Spanien – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Hvor skal du spise på Gran Canaria?

Det har været en skøn dag i solen, der er blevet brugt masser af energi ved stranden eller i de smukke bjerge, og nu er alle sultne. Der er mange gode restauranter på Gran Canaria, hvor du kan få stillet sulten – men du skal lede efter dem!

Banner - Spanien - Lær sprog

På trods af øens udsøgte råvarer og et hav rundt om, der er fyldt af de lækreste fisk, så er det nemt at blive fanget ind i en af turistfælderne. Især hele sydkysten er fyldt af italienske (!) restauranter, der serverer pizza og fiskepinde fra fryseren. Slår du dig ned ved en tilfældig restaurant, der reklamerer med canariske fristelser, så husk lige at tjekke, hvad dem ved nabobordene spiser. Det kan nemlig meget vel være dåsekødboller og sammenkogte retter, der lige har været en tur i mikroovnen.

Så hvor går du hen, hvis du gerne vil spise godt på Gran Canaria? Her kommer en anbefaling til nogle af de bedste spisesteder på den skønne ø. Klik på restaurantens navn for at komme til hjemmesiden.

Gode restauranter på Gran Canaria

Cofradia De Pescadores De Arguineguín

Det allerbedste kommer først: her spiser de lokale! I Arguineguín følger du havnepromenaden hele vejen rundt, til du kommer til et blåt hegn. Lad dig ikke skræmme af, at det ligner et sted, du ikke må gå ind, og at restauranten ser mørk og lukket ud, men fortsæt til øens bedste restaurant, Cofradia De Pescadores De Arguineguín. Her får du fisk, som lige er landet i fiskerihavnen udenfor. Det er tilberedt til perfektion, og der er meget at vælge imellem. Priserne er lave, du kan f.eks. spise en søtunge til 10 euro. Bordbestilling er som regel ikke nødvendig.

I love food

En anden lille perle i Arguineguín er den lille tapasbar, I love food. Her får du blækspruttecroquetas, farvet sorte af blæk, eller du kan nøjes med at nyde et glas dejlig vin midt på fortorvet, mens du følger med i kokkens gastronomiske frembringelser i det mikroskopiske køkken.

Casito Mediterraneo

I Mogan ligger denne perle helt ud til havnekanten. Casito Mediterraneo er nem at overse i mængden af facader, der alle tilbyder italienske specialiteter. Men denne perle må du ikke går forbi! Her serveres lækker mad med lokale råvarer, og du får en hovedret for 20 – 25 euro. Gå ombord i den friske fisk, lammet eller kylling i lime, for alt er bare virkelig godt. Husk at bestille bord.

Taste mesón

Taste mesón  er en konceptrestaurant, hvor smagen er i højsædet. Her serveres små portioner, så du kan nå at smage  3 – 4 af de lækre retter: oksekæber, sortfodssvin, gedeost, friske rejer, chokoladekage… Maden ligger i den dyre ende på Gran Canaria, men restauranten kan virkelig anbefales til par, der vil forkæle sig selv eller til særlige anledninger, der skal fejres!

Udsigt fra Las Villas de Amadores - Sidder Under En Palme

Den skønneste udsigt fra Las Villas de Amadores

La Jamoneria de La Quinta

Er du stor fan af den spanske skinke, jamon, så slå et smut forbi La Jamoneria de La Quinta, hvis du alligevel er i Las Palmas. Prøv også snack-tallerknen med 8 eller 12 stykker, hvor du bl.a. får lov til at smage rejesalat, blodpølse og kartoffelomelet.

Et godt hotel på Gran Canaria

Vi boede på Las Villas de Amadores, et lejlighedshotel i den lille kystby Amadores. Vi havde en stor lejlighed med en kæmpe terrasse, køkken, stue og to soveværelser. Hotellet har egen pool, bar og minimarked. Der er pænt og rent, og personalet er søde og hjælpsomme.

Amadores blev valgt, fordi den ligger lidt væk fra de larmende turistbyer, Playa del Inglés og Maspalomas, lidt henne ad kysten og med den skønneste sandstrand. Hotellet ligger lidt oppe ad bjerget, og der er stille døgnet rundt. Lidt længere oppe ad bjerget ligger en Spar-købmand og et kompleks med restauranter og barer.

Banner - Spanien - Sprogspil

LÆS OGSÅ: 4 gode restauranter på Tenerife – og det bedste sted med churros!

Sidder Under En Palme - Sjove spil til ferien i Spanien

Læs mere om rejser her!

« Gode restauranter i Svendborg – og tips til brunch og eftermiddagskaffe
Gode hoteller i Svendborg »