Shopping i København – her finder du alle de gode butikker! 24. september 2020 – Kategori: Danmark, Rejser – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Tag på shopping i København

Skal du på shopping i København? København er altid et besøg værd – alene for det store udvalg af butikker. Men hvor skal du egentlig shoppe henne i den store by? Strøget byder på masser af kendte butikker, og der er altid liv og stemning i gaden – men der er mange andre små og sjove butiksgader i København, hvor du kan gøre gode fund.

Her får du en guide til Københavns små hipsterbutikker og store shoppingcentre, hvor du kan finde lige præcis det, du er på jagt efter. Tag med rundt på shoppingtur i København!

Hvor skal du shoppe i København?

Din shoppingtur i København starter helt sikkert på Strøget, en af Europas længste gågader. Her finder du et imponerende udvalg af de store kædebutikker, for eksempel H&M, New Yorker og Vero Moda, samt stormagasinerne Magasin og Illum.

Er du til små, trendy butikker, skal du ud i sidegaderne til Strøget. I Kompagnistræde ned mod vandet finder du vintagebutikker, antikvariater og hyggelige caféer. På den anden side af Strøget ligger Københavns gamle latinerkvarter, hvor du i Larsbjørnsstræde og Studiestræde kan gå på opdagelse i de små trendy butikker med sko, kjoler, vintagetøj og smykker.

Fortsætter du op ad Strøget, kan du dreje ned ad Købmagergade, hvor du også finder de store kædebutikker. Herfra kan du dreje ind på Kronprinsensgade, hvor A.C. Perchs Thehandel ligger, og derpå videre til Pilestræde. Området huser de dyrere designbutikker, og der er mange skønne restauranter samt vin- og kaffebarer her.

Find de små butikker på Nørrebro

Hvor Pilestræde slutter, befinder du dig næsten ved Rundetårn. Her går du ligeud, over Nørreport Station og Dronning Louises Bro, til du befinder dig på Nørrebrogade. Nørrebrogade er ét stort miskmask af farverige kjoler fra verdens lande, antikviteter og sjove barer og restauranter. Området er især kendt for sine spændende designbutikker, barer, cafeer og for sin rolle som fast samlingssted for byens unge.

Start med at dreje ind på Ravnsborggade, den første gade efter broen på højre hånd. Gaden var i mange år kendt for at huse mange af byens antikvitetsbutikker, men i de seneste år er restauranter og bryghuse rykket ind. Elmegade, der støder op til Sankt Hans Torv, er en populær og pulserende sidegade. Her finder du mange små, hippe butikker og de større kædebutikker.

Fortsætter du nordpå, støder du på Jagtvej, hvor du fortsætter til sidegaden Jægersborggade, en af Københavns mest hippe og trendy gader. Her ligger uafhængige smykke- og tøjdesignere side om side med grød-restauranter og små gallerier.

Vesterbro og Frederiksberg

Fra Jægersborggade kan du tage metroen fra Nuuks Plads og hele vejen ned til Enghave Plads på Vesterbro. Både Istergade og Vesterbrogade har mange små butikker – og sexshops – og her kan du gøre gode fund. Blandt andet ligger pinup- og vintage-butikkerne Mania Copenhagen og Rockahula her.

Kryds over Vesterbrogade og fortsæt turen ned ad Værnedamsvej. Her finder du lækre cafeer og restauranter, specialforretninger og tøjbutikker. For enden af Værnedamsvej støder du på Gl. Kongevej, med nogle af alle de skønne butikker, som Frederiksberg kan tilbyde. Følger du Gl. Kongevej, kommer du tilbage til Rådhuspladsen.

Stormagasiner og shoppingcentre i København

Der er selvfølgelig også alle de de store shoppingcentre! I centrum finder du Magasin og Illum, på Vesterbro Fisketorvet, Amager har både Fields og Amager Centret, og på Nørrebro finder du Nørrebro Bycenter. Udenfor byen, i Høje Tåstrup, finder du blandt andet det populære City2 og lige ved siden af Copenhagen Designer Outlet med en masse lækre outletbutikker.

Hvor skal du bo i København?

Her får I et par anbefalinger på gode hoteller i København, som alle kan bookes igennem Booking.com. Vi har boet på dem alle og vil gerne give vores bedste anbefalinger! Du kan også finde flere hoteller i København ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Bo i Tivoli på hele ferien – næsten

Tivoli Hotel, et kvarters gang fra Tivoli, kan du bo i de særlige Tivoli-værelser. Værelserne er alle inspireret af den gamle have, og her kan du for eksempel bo på Garder-værelset, der er inspireret af Tivoli Garden. Trommer er omdannet til borde og trompeter til sengelamper. Columbine-værelset er enhver prinsesses drøm med motiver fra Pantomineteatret på væggene. I Tivoli Time-værelset står Pjerrot ved sengegavlen og byder velkommen.

Luksushotel med en imponerende udsigt

Tæt på Royal Arena, lufthavnen, Bella Center, DR Byen og Fields Shoppingcenter er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen i Ørestaden også et oplagt valg til dig, der gerne vil bo i fred og ro. Du kan dog hurtigt komme ind til centrum af København. Lige overfor Bella Sky ligger metrostationen Bella Center St., som tager dig ind til Kongens Nytorv og Nyhavn på 9 minutter. Bella Sky er et moderne designhotel til gæster, der ikke er bange for højder. Hotellet er fordelt på 23 etager, og der er en imponerende udsigt ud over København fra de store panoramavinduer.

Bo godt og billigt i København – med en fantastisk udsigt

Med alle de skønne hoteller i København, er det også rart at vide, at du kan bo billigt i byen. Vil du gerne bo tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, så er Danhostel Copenhagen City et godt bud på billig overnatning i København. Fra vandrehjemmet er der 10 minutters gang. I de private værelser er der bløde senge, bad og toilet og en pragtfuld udsigt ud over København.

Se flere skønne hoteller her: Hoteller i København på Booking.com

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om København her!

« Gode restauranter på Tenerife – og det bedste sted med churros!
Skal du holde nytår i Los Angeles? »