Gode barer i Reykjavik, Island 25. september 2020 – Kategori: Island, Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Sjove og hyggelige barer i Reykjavik

Leder du efter gode barer i Reykjavik? I Reykjavik er der fest hele ugen igennem, og det skal bare opleves! Selv om du ikke er den store pubcrawler, kan du ikke undgå at blive smittet af stemningen. Bare på en ganske almindelig tirsdag i september er der mennesker på alle værtshuse og højt humør.

Især fredag og lørdag fylder glade mennesker gågadens fortorve i Reykjavik. Selvfølgelig er en del af dem de mange turister, der kommer over Island i transit, men de lokale bruger i høj grad deres by til at møde hinanden og sætte en fest i gang.

Måske kender du allerede Kaffibarinn, der er populær ude i verden. Det lille sted bliver dog hurtigt fyldt – og dét mest med turister, der gerne vil se stedet. Der er dog mange andre værtshuse i byen, hvor der er mindre proppet, og her kan du læse om de bedste steder. Med denne guide kan du tage en tur rundt i Reykjaviks natteliv, der byder både på lokale øl og klassiske cocktails.

Den islandske måde at gå i byen på

Reykjaviks natteliv har meget at byde på, så lad være med at begrænse dig til et enkelt sted. Tag en rundtur til de festlige barer i Reykjavik – i klassisk islandsk stil med én drink hvert sted og så hurtigt videre. Sådan får islændingene hilst på hinanden.

Og en lille sidebemærkning: Alkohol er efter danske forhold dyrt i Island, og du kan med fordel downloade app’en AppyHour, der viser vej til gode tilbud rundt omkring på alle de gode barer i Reykjavik.

Lebowski Bar

Start gerne på Lebowski Bar, og ja som du sikkert har gættet, så der det dén Lebowski, The Big Lebowski. Baren er indrettet med stor inspiration fra filmen, men bowlingbane på væggen og pins på ølhanerne.

Der serveres White Russians i mange afskygninger, f.eks. en El Duderino med tequila, Grand Marnier, fløde og kardemomme. Eller hvad med en Woke Up in Russia, der kommer med en hovedpinepille?

Frederiksen Ale House

Lige overfor ligge Frederiksen Ale House, en hyggelig bar, der serverer både fadøl, cocktails og lækre snacks, som du kender dem fra andre gastropubs. Bestil gerne “et sæt” og og nyd den smagsfulde lokale Viking White Ale sammen med et krus med 12 stykker dobbeltrøget bacon på bordet. Velbekomme!

The Dubliner

Stik også hovedet ind på The Dubliner. Har du været på bare ét irsk værtshus før, så kender du rutinen: masser af øl, fest og ballade. Hvor de andre barer ikke er så godt kendt blandt turister, er der til gengæld masser af dem her.

Den cool DJ med det – selv for islandske forhold – imponerende skæg spillede musik fra firserne, ølhjulet snurrer, og gæsterne vandrer med store ølkrus frem og tilbage mellem baren og det udendørs rygerum.

Leder du efter fest og farver, er det klart det rigtige sted at gå hen!

Ölstofan

Slut aftenen af på Ölstofan, en lille, hyggelig sidegade-bar. Udefra gør den ikke det store væsen af sig, men du føler dig med garanti hjemme, i samme øjeblik du træder ind.

Gæsterne er 30+, den gode musik er kun skruet så højt op, at man stadig kan tale sammen, og der er ikke noget dansegulv – bare snak og latter blandt de udelukkende lokale gæster. Her drikkes øl og husk endelig at spørge efter huset øl, Brió, som vandt World Beer Cup i 2012. Publikummet er fortrinsvis musikere, kunstnere og andre fra den kreative klasse, men turister meget velkomne.

Find et godt hotel i Reykjavik

Uanset om du skal på ferie i Reykjavik eller bare vil besøge byen på en kort weekendtur, så er der mange dejlige hoteller i byen, hvor du kan bo godt. Her kommer et par anbefalinger til gode hoteller i Reykjavik, der alle kan bookes igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel i Reykjavik: Black Pearl Apartment Hotel

Den blanksorte glasfacade spejler nordlyset og giver et vink om, hvad du kan forvente et af byens mest luksuriøse hoteller, Black Pearl Apartment Hotel. Hotellet byder både på 16 lejligheder, fordelt på standardværelser, suiter og penthouselejligheder. Alle er smagfuldt indrettet i den lyse, skandinaviske stil og indrettet med køkken. Her er al den luksus, du kan ønske dig – men plads til at arbejde og mulighed for at lave dig en kop kaffe, når du har lyst!

Hotellet ligger lige ved havnen og kun få minutters gang fra de bedste restauranter og barer. Fra Black Pearl kører du direkte ud på ringvejen, der fører dig ud af byen.

Læs mere her: Black Pearl Apartment Hotel

Godt til prisen: Storm Hotel

Allerede tidligt fra morgenstunden er der trængsel ved buffeten, der serverer god, men basal morgenmad – kaffe, brød, pålæg, havregrød og kager. De turister, der bor på Storm Hotel skal alle ud på og se noget, og store busser forlader hele morgenen området udenfor hotellet.

Beliggenheden lidt uden for centrum ved en af de store hovedveje er godt for dig, der gerne vil ud og se noget på Island. Også for gæster, der skal ind i Reykjavik, er hotellet fint placeret. Det ligger cirka et kvarters gang fra bymidten, for enden af den lange gågade. Med paraply eller regnfrakke kan du sagtens gå frem og tilbage.

Læs mere her: Storm Hotel

Bo billigt i Reykjavik: LOFT Hostel

Midt i centrum og så tæt som du kan komme på de fleste barer og restauranter i Reykjavik ligger LOFT Hostel. På vandrehjemmet møder du fortrinsvis unge mennesker, for hvem en seng og godt selskab er alt rigeligt. På LOFT Hostel kan du vælge at sove i køjeseng på sovesal eller booke dit eget private værelse. Uanset hvordan du vælger at sove, er der adgang til den populære tagterrasse med udsigt til Hallgrimskirken. En dejlig overnatningsmulighed for dig, der gerne vil møde andre unge mennesker!

Læs mere her: LOFT Hostel

Se flere gode hoteller i Reykjavik her på Booking.com!

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om Island her!

« Seværdigheder i Lübeck – 8 attraktioner du skal se
Tag feriestemningen med hjem til hverdagen »