5 dejlige hoteller i København 13. juni 2019 – Kategori: Danmark, Rejser – Tags: , , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Leder du efter et godt hotel i København?

Hvor skal du bo i København – og hvilket hotel skal du vælge? Vi elsker at besøge København, både fordi vi har boet der, imens vi studerede, og fordi byen har så mange dejlige seværdigheder at byde på. Og fordi vi jo også elsker at prøve nye hoteller, har vi boet på en god del af nogle af alle de dejlige hoteller i København.

Så hvis du vil læse lidt om, hvad der gør de forskellige hoteller helt unikke, så finder du vores anbefalinger her. Vi fortæller også om plusser og minusser, f.eks. om der er pool med udsigt (det er der på Tivoli Hotel!), et supermarked lige rundt om hjørnet, eller om du skal bestille et værelse med eller uden morgenmad.

Hvor skal du bo i København?

Når du kigger efter hoteller i København på Booking.com kan det store udvalg være overvældende. Samtidig er København en stor by, men den er heldigvis bundet sammen af et praktisk transportsystem, der hurtigt bringer dig fra den ene ende af byen til den anden. Derfor betyder det heller ikke så meget, hvor du vælger at bo. Fra smukke Bella Sky i stilheden på Amager og ind til den pulserende Rådhusplads er der f.eks. kun 14 minutter med metroen.

Derfor skal du i højere grad vælge hotel efter ønsker til faciliteter og prisniveau. Det er dyrest at bo helt inde i centrum samt på den nordlige del af Amager, ved lufthavnen samt Islands Brygge. Når du finder et hotel, du kan lide, så husk også at tjekke parkeringsmulighederne. Det koster nemlig spidsen af en jetjager at parkere i Indre By! Hvis du ikke har noget imod at køre med tog og metro, er det virkelig ikke besværet værd at tage bilen til København – eller simpelthen bare komme rundt til fods.

For der er nu noget særligt ved at gå ud af hoteldøren og med det samme stå midt inde i hjertet af København, med alle de spændende butikker og oplevelser. Udover at være et hotel i luksusklassen er det også noget af det, som Hotel Skt. Petri kan byde på. Men alt det, kan du læse mere om her. Vi håber, at vi med dene guide kan gøre det lidt nemmere for dig at vælge det helt rigtige hotel i København!

5 fantastiske hoteller i København

Her får du 5 gode anbefalinger til hoteller i alle prisklasser. Der er noget for Tivoli-fans, designelskere, forelskede par og for dig, der bare gerne vil have et billigt hotel i København. Se flere hoteller i København ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Et ikonisk designhotel i hjertet af København

Radisson Collection Royal Hotel bor du lige overfor Tivoli og Hovedbanegården og så centralt i København, som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er et af de mest ikoniske hoteller i København og er tegnet af den verdensberømte designer og arkitekt Arne Jacobsen. Det betyder også, at den stilrene indretning byder på designikoner som Svanen og Ægget.

Hotellet er for nylig smagfuldt moderniseret, og værelserne byder udover en helt fantastisk udsigt ud over byens tage også på gratis, trådløst højhastighedsinternet og Apple TV. Mest imponerende er dog alle de små detaljer på værelser og i suiterne. Her er der tænkt på alt, og selv den mindste lille vindueshaspe er gennemdesignet til perfektion.

Bonusinfo: Trine fik hotelopholdet i julegave af Rune, og hotellet er da også fuldstændig perfekt til en romantisk kæresteferie. Hotellet har sin egen restaurant med et godt ry, men vi valgte alligevel hotelmorgenmaden fra og spiste i stedet rundt omkring på de mange caféer og take away-steder i området.

Al den luksus, du kan tænke dig på Hotel Skt. Petri

Hotel Skt. Petri er luksus og skønhed i så store mængder, at det næsten kan tage pusten fra dig. Her har Paris Hilton og Arnold Schwarzenegger boet – og det forstår man godt, når man træder ind i den imponerende atrium-lobby, som også huser restauranten. Værelserne er smukt indrettet, og vi havde udsigt til de fine gamle universistetsbygninger.

Hotellet ligger i Latinerkvarteret, lige ved gågader og butikker. Vinduet i vores værelse lå lige over en af byens mange larmende barer, men Trine som ellers vågner ved den mindste lyd, ænsede ikke de fulde teenagere. Kontrasten imellem stilheden på det lydisolerede hotel og så den storby, du træder lige ud i, når du forlader hotellet, er temmelig stor.

Bonusinfo: Hotel Skt. Petri har noget, som vi ofte savner på hoteller i Danmark: en stor, overdækket gårdhave. Her kan du sidde i den friske luft og læse avisen, imens du slår mave efter den overdådige morgenmadsbuffet.

Bo i Tivoli på hele ferien – næsten

Tivoli Hotel, et kvarters gang fra Tivoli, kan du bo i de særlige Tivoli-værelser. Værelserne er alle inspireret af den smukke, gamle have, og her kan du for eksempel bo på Garder-værelset, der er inspireret af Tivoli Garden. Trompeter er omdannet til sengelamper og trommer til borde. Columbine-værelset er enhver prinsesses drøm med motiver fra Pantomineteatret på væggene. I Tivoli Time-værelset står Pjerrot ved sengegavlen og byder velkommen.

Tager du elevatoren helt op til øverste etage, kan du spise på steakbaren MASH Penthouse. Før eller efter bøffen kan du slappe af i poolen på samme etage, med en fuldstændig fantastisk udsigt ud over København.

Bonusinfo: Hotellet ligger i et helt nyt byområde, som stadigvæk er under udvikling. Der er derfor hverken supermarked eller restauranter lige rundt om hotellet. Til gengæld ligger shoppingcentret Fisketorvet små fem minutters gang derfra. Går du ned til vandet ved Kalvebod Brygge finder du også både legeplads, hyggelige barer i vandkanten og masser af liv.

Luksushotel med en imponerende udsigt

Kommer du ad motorvejen sydfra, kan du ikke undgå at lægge mærke til de imponerende tårne, hvor det unikke luksushotel AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen ligger. Tæt på Royal Arena, lufthavnen, Bella Center, DR Byen og Fields Shoppingcenter er hotellet i Ørestaden også et oplagt valg til dig, der gerne vil bo i fred og ro. Du kan dog hurtigt komme ind til centrum af København. Lige overfor Bella Sky ligger metrostationen Bella Center St., som tager dig ind til Kongens Nytorv og Nyhavn på 9 minutter.

Bella Sky er et moderne designhotel til dig, der ikke er bange for højder. Hotellet er fordelt på 23 etager, og der er en imponerende udsigt ud over København fra de store panoramavinduer. Indretningen er stilren og luksuriøs, og der er tænkt på alle de små detaljer. På 23. etage kan du nyde en middag eller en drink i SUKAIBA, en japansk inspireret restaurant og cocktailbar. Efter en travl dag kan du slappe af i den lækre spa-afdeling.

Bonusinfo: Rune og Trine bor her hvert år under musikfestivalen Copenhell. Det er den bedste følelse i verden at komme hjem med smadrede trommehinder, vaske festivalstøvet af under den gavmilde bruser og lægge sin ømme og trætte krop i den bløde seng. Metrostationen ligger fem minutters gang derfra og kører lige ind til både Christianshavn og Kgs. Nytorv.

Hipt vandrehjem med indendørs pool

Med alle de skønne hoteller i København, er det rart at vide, at du også kan bo billigt i byen. På Vesterbro med fem minutters gang til Rådhuspladsen og Tivoli ligger Steel House Copenhagen, et luksushostel i newyorker-stil. Det hippe vandrehjem har en unik storby-vibe og er indrettet med lige dele coolfaktor og rå elegance. Ivan og Trine boede her i sommeren 2020, fordi vi simpelthen blev nødt til at se, hvad det kunne. Vi er ikke fælles sovesals-mennesker, så vi valgte den lidt dyrere løsning og bookede et dobbeltværelse på øverste etage med egen terrasse. Der var ikke så meget plads, men til gengæld den mest fantastiske udsigt ud over Planetariet og Søerne.

Det er ret tydeligt, at Steel House tiltrækker unge mennesker, der skal rundt i verden på et skrabet budget. Fælleskøkkenet var fyldt fra morgen til aften, og folk hyggede sig og kom hinanden ved på de store fællesarealer. Vi nåede desværre ikke den indendørs pool, men den er der!

Bonusinfo: Steel House Copenhagen ligger midt i Københavns hjerte, og du skal blot træde ud ad døren for at være midt i et hav af oplevelser. Her er edgy retrocaféer og restauranter, grønne områder, masser af shoppingmuligheder på Istedgade og fest i byens natteliv. Husk at bestille i god tid – stedet er meget populært.

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om København her!

« Seværdigheder i Flensborg – 8 attraktioner du skal se
Gode tips til den lange flyrejse »