9 skønne seværdigheder i København 20. september 2020 – Kategori: Danmark, Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Tag på sightseeing i København

Der er masser af skønne seværdigheder i København, og her får du et udvalg af nogle af de bedste. Vi har så travlt med at rejse ud i verden, at vi nogle gange glemmer, at vi bor i det skønneste, smukkeste land. København er ingen undtagelse, og her er så meget at se på, mere end nok til en hel ferie. Her får du tips til de attraktioner og seværdigheder i København, som du bare må se på et besøg i Danmarks hovedstad.

9 skønne seværdigheder i København

Amalienborg og Den Lille Havfrue

Tag en spadseretur ved Amalienborg, og helst når Den Kongelige Livgarden har vagtskifte kl. 12.00. Fortsæt også gerne ud ad Langelinie, hvor alle de store krydstogtskibe lægger til, selvfølgelig med en afstikker til Den Lille Havfrue. Er benene trætte, så hvil dem på en af de mange havnerundfarter, som du finder ved Nyhavn. Her bliver du sejlet rundt til mange af de skønne seværdigheder i København.

Strøget

Der skal også altid være tid til en slentretur på Strøget, en af Europas længste gågader. Strøget blev indviet i 1962, hvor det dengang var verdens længste gågade, og selv om den for længst er blevet overhalet af andre storbyer, er der stadig meget at kigge på. Det er også her på Strøget, at du finder de store klassiske varehuse, Magasin og Illum.

Rundetårn

Fra Storkespringvandet kan du dreje af ved Købmagergade, der fører op til Rundetårn. Her er der er den flotteste udsigt ud over København. Det var Christian IV, der satte gang i byggeriet af Rundetårn, som stod færdigt i 1642. Det var oprindeligt tænkt som et observationstårn med bibliotek, men i dag er tårnet med den sjove sneglegang en af Danmarks mest besøgte seværdigheder.

Tivoli og Bakken

Når man er i København, er det store spørgsmål altid: Tivoli eller Bakken? De to forlystelsesparker er meget ens med karruseller og rutschebaner og så alligevel så forskellige: Tivoli er flot og hyggelig, Bakken sjov og folkelig. Tivoli ligger midt i København, imens du skal til Klampenborg for at komme på Bakken. Tag gerne med S-toget fra Københavns Hovedbanegård.

Frilandsmuseet

Lige nord for København ligger Frilandsmuseet, som også er et besøg værd. Museet har igennem mere end 100 år opbygget en meget fin samling af historiske huse. Her er både gårde og gamle prydhaver, og en hel lille stationsby hvor man kan se, hvordan livet så ud, dengang bedsteforældrene var børn.

Zoologisk Have København

Zoologisk Have København er en stor oplevelse for både børn og voksne. Se det flotte elefantanlæg, kom med til fodringen af søløverne eller sig goddag til de enestående pandaer.

Nationalmuseet

Besøg også Nationalmuseet, hvor du kan se nogle af de største klenodier fra Danmarkshistorien. Det er også her, Egtvedpigen er udstillet, ligesom du kan se Solvognen – et enestående fund i bronze og guld. Besøg også Nationalmuseet for de mange skiftende udstillinger, her er altid noget nyt at se på!

Hvor skal du bo i København?

Her får I et par anbefalinger på gode hoteller i København, som alle kan bookes igennem Booking.com. Vi har boet på dem alle og vil gerne give vores bedste anbefalinger! Du kan også finde flere hoteller i København ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Bo i Tivoli på hele ferien – næsten

Tivoli Hotel, et kvarters gang fra Tivoli, kan du bo i de særlige Tivoli-værelser. Værelserne er alle inspireret af den gamle have, og her kan du for eksempel bo på Garder-værelset, der er inspireret af Tivoli Garden. Trommer er omdannet til borde og trompeter til sengelamper. Columbine-værelset er enhver prinsesses drøm med motiver fra Pantomineteatret på væggene. I Tivoli Time-værelset står Pjerrot ved sengegavlen og byder velkommen.

Luksushotel med en imponerende udsigt

Tæt på Royal Arena, lufthavnen, Bella Center, DR Byen og Fields Shoppingcenter er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen i Ørestaden også et oplagt valg til dig, der gerne vil bo i fred og ro. Du kan dog hurtigt komme ind til centrum af København. Lige overfor Bella Sky ligger metrostationen Bella Center St., som tager dig ind til Kongens Nytorv og Nyhavn på 9 minutter. Bella Sky er et moderne designhotel til gæster, der ikke er bange for højder. Hotellet er fordelt på 23 etager, og der er en imponerende udsigt ud over København fra de store panoramavinduer.

Bo godt og billigt i København – med en fantastisk udsigt

Med alle de skønne hoteller i København, er det også rart at vide, at du kan bo billigt i byen. Vil du gerne bo tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, så er Danhostel Copenhagen City et godt bud på billig overnatning i København. Fra vandrehjemmet er der 10 minutters gang. I de private værelser er der bløde senge, bad og toilet og en pragtfuld udsigt ud over København.

Se flere skønne hoteller her: Hoteller i København på Booking.com

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om København her!

« Hvor skal du bo i Los Angeles?
Sådan kommer du rundt i Los Angeles uden bil »