De bedste seværdigheder i Hamborg 24. september 2020 – Kategori: Rejser, Tyskland – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Seværdigheder i Hamborg – den nordtyske metropol

Der er mange seværdigheder i Hamborg, som du bare må se, når du besøger den nordtyske by. To timer fra den tyske grænse ligger nemlig en perle af oplevelser. Hamborg er så meget mere end den nye motorvejstunnel under Elben og så Reeperbahn. Der masser at se på, det koster ikke alverden for et godt hotel, og her er både fest og farver, kultur og masser af seværdigheder for de historie-interesserede.

Banner - Tyskland - Sprogspil

SidderUnderEnPalme - Spil til ferie - Banner

Sådan kommer du til Hamborg

Det er nemt at komme til Hamborg med både fly, bus og tog. Vælger du toget, er der flere daglige afgange både fra København, Aalborg og Aarhus, selvfølgelig med stop undervejs. Du finder den billigste billet på Deutsche Bahn (dansk).

Tager du bilen, ligger Hamborg cirka 2 timer fra den tyske grænse. Du kan også vælge at flyve til den nordtyske hovedstad. Fra København er der ca. 1 times flyvetur til Hamborg.

Skønne seværdigheder i Hamborg

Hamborg har rigtig meget at byde på, og udover de spændende seværdigheder, du finder her, så kan du selv planlægge din tur på: Hamburg Tourismus.

Men blandt de seværdigheder i Hamborg, som du bare må se, så er der:

St. Nikolai-kirken

Når man går rundt i nutidens levende og farverige Hamborg, er det svært at forestille sig, at meget af byen var én stor ruin lige efter 2. verdenskrig. Tag elevatoren op i kirketårnet ved Mahnmal St. Nikolai, hvor den fantastiske udsigt kan nydes – og sammenholdes med billederne af den ødelagte stad. I krypten under kirken, er der også et museum om 2. verdenskrig med skiftende udstillinger.

Se mere på: Mahnmal St. Nikolai

Miniatur Wunderland

En af de mest populære seværdigheder i Hamborg er Miniatur Wunderland. Og det er ikke kun for børn, for miniature-museet kan også sagtens henrykke  barnlige sjæle. Museet har til huse i et af de gamle pakhuse i Hamburgs Speicherstadt og er den største digitalt styrede modeljernbane i verden. Tag en tur op i de tyske alper eller til Det Vilde Vesten, hvor togene kører rundt i fantastiske landskaber af biler, færger, små mennesker og lyssignaler, man selv kan tænde og slukke. I det skandinaviske landskab ses også Storebæltsbroen.

Se mere på: Miniatur Wunderland

Chocoversum

Hamborgs chokolademuseum, Chocoversum, er et paradis for chokoladeelskere. Her kan du lave din egen chokolade og tage en guidet tur igennem museet. Se hvordan chokoladen bliver produceret fra kakaobønne til færdig chokolade og få en skøn souvenir med hjem i den store chokoladebutik.

Banner - Tyskland - Sprogkursus

Havnerundfart

En havnerundfart blandt de store containerskibe er også en stor oplevelse. F.eks. kan du tage med hjuldamperen Mississippi Queen fra Landungsbrücken. Her kan du sidde i den store salon og nyde frokost eller drinks, mens du får en rundtur i Europas næststørste havneby.

Se mere på: Hamborgs Havn

Reeperbahn

Ikke engang de rigtig pæne piger må snyde sig selv for et besøg i den legendariske syndens gade. Gaden lever fuldstændig op til sit rygte, for mellem de livlige barer, discoteker og casinoer finder du også sex-shops og stripklubber. Området byder også på talrige rockabilly-shops og vintage-butikker. Kort sagt noget for enhver smag – og altid fest!

Se mere på: Reeperbahn St. Pauli

Elb-tunnelen

Besøg også Elb-tunnelen fra 1911. Tunnelen ligger lige ved Landungsbrücken og går over til den modsatte flodbred. Læg mærke til elevatorerne der hejste bilerne 24 meter ned og op igen. Fra den anden side kan man se den centrale del af byen.

Se mere på: Elbe Tunnel

Find et godt hotel i Hamborg

Vi er ofte i Hamborg og vil rigtig gerne anbefale nogle af de hoteller, vi kommer tilbage til igen og igen. Her kan du læse om nogle af de bedste hoteller i Hamborg, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Udsigten fra Empire Riverside Hotel - SidderUnderEnPalme

Udsigten fra Empire Riverside Hotel – klik her for at booke!

Luksushotel med havneudsigt i Hamborg

Skal du forkæle dig selv eller kæresten med et luksushotel i Hamborg, så kan du bo på 20. etage af Empire Riverside Hotel, kun med skybaren som nærmeste nabo. Her kan du nyde den imponerende udsigt over havnen gennem de store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft.

Et lækkert hotel lige ved Reeperbahn

Mindre kan dog også gøre det, og ARCOTEL Onyx Hamburg i starten af Reeperbahn skal også have en stor anbefaling. Her skal du bare træde ud ad døren for at være midt i festen på den livlige gade.

Et billigt hotel i Hamborg

Skal du bare have en seng at sove i, på et rent hotel i et roligt kvarter, er det billige ibis Hamburg City i nærheden af banegården et aldeles glimrende bud og med en solid morgenmadsbuffet, der er til at betale.

Se alle de andre dejlige hoteller i Hamborg – klik her!

Banner - SidderUnderEnPalme - Rejsespil Tyskland ferie - rejse

Læs de andre artikler om Hamborg her!

« Tag på weekendtur til Aarhus
4 dejlige hoteller i Flensborg »