Brunch i København – her finder du alle de gode steder! 23. september 2020 – Kategori: Danmark, Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Find den bedste brunch i København

Leder du efter en dejlig brunch i København, så kan du få inspiration til at finde det helt rigtige sted her! For brunch er jo ikke bare brunch! Nogen kan ikke leve uden den perfekt ristede bacon til en gang brunch, imens andre foretrækker en vegetarisk brunch.

Her får du tips til at finde en rigtig god gang brunch i København, der passer lige til dine smagsløg! Listen er hele tiden under udvidelse, og der kommer nye bruchsteder på, så snart de er besøgt.

The Union Kitchen

The Union Kitchen er udvalget stort, og det kan være svært at vælge imellem de mange delikatesser. Men prøv som minimum den store brunchtallerken, som du også kan se på billedet øverst. Her er der alt, hvad hjertet kan begære af små og store specialiteter og små, friskbagte croissanter til. Vil du prøve noget nyt, så kast dig gerne ud i en gang Eggs Benedict, måske med en lille trøffel-pomfrit til.

Der er masser af plads og bløde stole i den hyggelige restaurant. I godt vejr kan det anbefales at komme tidligt og få et bord på fortovet i den lille gade.

Perchs Tearom

Perchs Tearoom finder du samme sted som den hæderkronede A.C. Perchs Thehandel. Nu behøver brunch jo ikke nødvendigvis altid at bestå af kaffe, æg og bacon. I de smukke gamle saloner får du i stedet en klassisk Afternoon Tea – men hvorfor egentlig vente helt til om eftermiddagen? Nyd synet af den flotte kageopsats med små sandwich, petit four-kager og selvfølgelig de lækre scones. Serveres med en dejlig kande te efter eget valg.

Kompa9

Leder du efter en billig brunch i København, som samtidig er så lækker, at du får lyst til at komme tilbage igen og igen? Hos Kompa9 i Kompagnistræde bliver din brunch serveret på de samme fisketallerkner, som du spiste af hos din farmor. Borde og stole passer måske ikke lige sammen – men der er hyggeligt, og så er maden virkelig god! Vælg gerne en morgenkomplet med bacon, æg, yoghurt og en cremet og lækker avocado.

Hvor skal du bo i København?

Her får I et par anbefalinger på gode hoteller i København, som alle kan bookes igennem Booking.com. Vi har boet på dem alle og vil gerne give vores bedste anbefalinger! Du kan også finde flere hoteller i København ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Bo i Tivoli på hele ferien – næsten

Tivoli Hotel, et kvarters gang fra Tivoli, kan du bo i de særlige Tivoli-værelser. Værelserne er alle inspireret af den gamle have, og her kan du for eksempel bo på Garder-værelset, der er inspireret af Tivoli Garden. Trommer er omdannet til borde og trompeter til sengelamper. Columbine-værelset er enhver prinsesses drøm med motiver fra Pantomineteatret på væggene. I Tivoli Time-værelset står Pjerrot ved sengegavlen og byder velkommen.

Luksushotel med en imponerende udsigt

Tæt på Royal Arena, lufthavnen, Bella Center, DR Byen og Fields Shoppingcenter er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen i Ørestaden også et oplagt valg til dig, der gerne vil bo i fred og ro. Du kan dog hurtigt komme ind til centrum af København. Lige overfor Bella Sky ligger metrostationen Bella Center St., som tager dig ind til Kongens Nytorv og Nyhavn på 9 minutter. Bella Sky er et moderne designhotel til gæster, der ikke er bange for højder. Hotellet er fordelt på 23 etager, og der er en imponerende udsigt ud over København fra de store panoramavinduer.

Bo godt og billigt i København – med en fantastisk udsigt

Med alle de skønne hoteller i København, er det også rart at vide, at du kan bo billigt i byen. Vil du gerne bo tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, så er Danhostel Copenhagen City et godt bud på billig overnatning i København. Fra vandrehjemmet er der 10 minutters gang. I de private værelser er der bløde senge, bad og toilet og en pragtfuld udsigt ud over København.

Se flere skønne hoteller her: Hoteller i København på Booking.com

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om København her!

« 4 dejlige hoteller i Flensborg
På juletur til København »