Hvor skal du bo i Berlin? 24. september 2020 – Kategori: Rejser, Tyskland – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Varme anbefalinger til et godt hotel i Berlin

Hvor skal du bo i Berlin på ferien? Her får du en oversigt over de forskellige områder i Berlin, og hvor der er godt at bo. Nederst i artiklen kan du se anbefalinger på gode hoteller, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com.

Banner - Tyskland - Sprogspil

SidderUnderEnPalme - Spil til ferie - Banner

Hvor skal du bo i Berlin?

Berlin har ikke et egentligt centrum på samme måde som mange andre byer. Byen består af forskellige småbyer, som på et tidspunkt er vokset sammen og er blevet til en storby, men som stadig har hver deres særpræg.

Rigtig mange hoteller ligger er placeret omkring Tiergarten samt i Kreuzberg, Friedrichshain og Prenzlauerberg. Uanset hvor du vælger at bo, vil du ofte finde en ubahn-station lige rundt om hjørnet, der på ingen tid kan føre dig ind til Checkpoint Charlie, Museumsinsel, Kurfürstendamm og alle de andre kendte seværdigheder.

I stedet for at vælge hotel efter at bo tæt på seværdighederne, kan du i stedet vælge efter det område, der passer bedst til dig. Så hvad vil du opleve om aftenen, hvilke restauranter foretrækker du at spise på – og skal der være liv i gaden, eller foretrækker du et roligere kvarter?

Lidt om de forskellige områder i Berlin

I “midten” af Berlin, omkring Tiergarten, og især i den sydlige og syd-østlige del af parken bor du roligt – og i den dyre ende. Her finder du mange af de 5-stjernede hoteller, hvor du kan bo rigtig godt og i gåafstand til en rolig slentretur i parken.

I Kreuzberg, i den sydlige del af Berlin, bor unge og mange indvandrere. Det er en spændende, men også rå og larmende bydel, men som ligger godt i forhold til de fleste attraktioner.

Friedrichshain ligger i den sydøstlige del af Berlin, og her ses sporerene efter det tidligere DDR tydeligst. De gamle fabrikker er lukket, og i stedet er små, skæve butikker, restauranter og natklubber skudt op. Her er ikke kønt som I for eksempel Charlottenburg, men råt og autentisk på en meget charmerende måde. Hvis Kreuzberg er Københavns Nørrebro, så er Friedrichshain Nordvest.

Prenzlauer Berg var arbejdernes kvarter. Bydelen blev anlagt i slutningen af 1800-tallet, og under DDR rykkede bohemerne og de intellektuelle ind. Også i dag bor bohemerne i Prenzlauer Berg – sammen med alle turisterne. En stor del af lejlighederne er opkøbt med udlejning for øje, og du møder rigtig mange andre turister. Det må dog ikke holde dig væk; Prenzlauer Berg er en skøn bydel fyldt med grønne parker og restauranter.

Det var lidt om bydelene – så skal du bare vælge et godt hotel i Berlin!

Find et godt hotel i Berlin

Her får du et par anbefalinger på gode hoteller i Berlin, som alle kan bookes igennem Booking.com. Vi har boet på dem alle og kan give dem vores bedste anbefalinger. Se flere gode hoteller i Berlin ved at lave din egen søgning her:


Booking.com

Banner - Tyskland - Sprogkursus

Et hotel med swimmingpool i Berlin

Leder I efter et godt hotel i Berlin, der er til at betale – og i gåafstand til Kurfürstendamm, KaDeWe og Tierpark Berlin? Så kan Pestana Berlin Tiergarten anbefales! Her bor I i det rolige ambassadekvarter, kun en lille gåtur fra et væld af butikker og gode restauranter. Pestana Berlin Tiergarten har rummelige værelser og en overdådig morgenmadsbuffet, og der er swimmingpool på hotellet. I en by, hvor det godt kan være svært at finde overnatning, der ikke er alt for dyrt, er hotellet her et glimrende bud.

Læs mere om hotellet her: Pestana Berlin Tiergarten

Et godt hotel i Berlin, der er til at betale

Når du skal finde et hotel, der både er godt og samtidig til at betale, kan du altid kigge efter et ibis-hotel. ibis-hotellerne findes i mange storbyer, og her får I en seng, ofte med køjeseng ovenover, bad og toilet. Det er ikke fancy, men altid godt og virkelig hyggeligt. I Berlin kan I for eksempel bo på ibis Berlin Kurfuerstendamm, to minutters gang fra KaDeWe og Ubahn-stationen.

Læs mere om hotellet her: ibis Berlin Kurfuerstendamm

Billige hostels i Berlin

Leder du efter billig overnatning i Berlin, er både Sunflower Hostel Berlin i det hippe Friedrichshain og Three Little Pigs Hostel Berlin tæt på Potsdamer Platz gode hostels for dig, der bare skal bruge en billig seng. På begge vandrehjem har du mulighed for at booke et privat værelse, og der er gode badefaciliteter og billig morgenmad.

Se flere gode hoteller i Berlin på Booking.com her!

Banner - SidderUnderEnPalme - Rejsespil Tyskland ferie - rejse

Læs de andre artikler om Berlin her!

« Overnatning i Københavns Lufthavn: Hvor skal du bo?
Pak et rejseapotek til ferien »