Hvor skal du bo henne på Langeland – guide til den dejlige ø! 25. september 2020 – Kategori: Danmark, Rejser – Tags: , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Skønne hoteller på Langeland – den dejlige ferieø!

Leder du efter overnatning til din sommerferie på Langeland? Et af de skønneste steder at tilbringe ferien er på den hyggelige ø Langeland. Øen har fået sit navn på grund af den langstrakte form, og et lille vers om øen går sådan her:

Lauelaai æ lau å smal,
op og ne i bakke, dal.
7 mil lau å 1 mil bre,
haali på Risti rej’n vi’tte me.

Teksten er på langelandsk og oversat til rigsdansk fortæller verset om øens størrelse: 52 km lang og op til 11 km bred. Den lille ‘hale’ på Ristinge regnes ikke med. Som verset også beskriver, så går øen op og ned i bakker og dale, og der sænker sig en særlig feriestemning, når du ser ud over det smukt bølgende landskab. Her er der en ro, som du finder det få andre steder i landet.

SidderUnderEnPalme - Spil til ferie - Banner

Find et godt hotel på Langeland

Der er mange sommerhuse på Langeland, men hvorfor ikke booke en fuldstændig stressfri sommerferie, hvor du ikke selv skal stå for madlavning og rengøring? Her får du anbefalinger på gode hoteller på Langeland samt et B&B i det hyggelige Tranekær. Alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Skønne hoteller på Langeland

Der er mange sommerhuse på Langeland, men hvorfor ikke booke en fuldstændig stressfri sommerferie, hvor du ikke skal tænke på madlavning og rengøring? Her får du anbefalinger på gode hoteller på Langeland samt et B&B i det hyggelige Tranekær. Alle kan bookes direkte igennem Booking.com.

Bagenkop Kro

På sydspidsen af Langeland, hvor færgen engang sejlede til Kiel i Tyskland, finder du Bagenkop. Det lille fiskersamfund vandt i 2011 prisen som Årets Landsby, og det med god grund! Bagenkopperne holder gang i byen, og du kan blandt andet glæde dig til Bagenkop Havnefest, musik- og kulturdage samt et levende kunstnermiljø. På Bagenkop Kro bor du tæt på havnen i den idylliske landsby. Kroen har både dobbeltværelser på selve hotellet og feriehuse med plads til 8 personer. Kærligheden til vandet og fiskerierhvervet er trukket med helt ind i hotellet. Du skal bestemt ikke spise hjemmefra, for Bagenkop Kro byder i restauranten på en fiskebuffet, der er berømt langt væk fra den lille by.

Læs mere her: Bagenkop Kro

Hotel Rudkøbing Skudehavn

Når du kører over Langelandsbroen, får du hurtigt øje på ‘Skudehavnen’, som hotellet også kaldes. De farvestrålende feriehuse ligger lige ud til lystbådehavnen, hvor de sejlende turister har deres både fortøjret. På Hotel Rudkøbing Skudehavn kan du vælge at bo i et af de 24 hotelværelser eller i en ferielejlighed. Ferielejlighederne har plads til 6 personer og har enten altan eller terrasse, de fleste med udsigt ud over Langelandsbæltet. Hotellet har egen restaurant, hvor du spiser godt. Fra hotellet er der en kort gåtur op i byen eller hen på havnen, hvor færgerne kan tage dig ud på flere eventyr til øerne Ærø og Strynø.

Læs mere her: Hotel Rudkøbing Skudehavn

Tranekær Slotskro

Nord for Rudkøbing ligger landsbyen Tranekær. Når du kører igennem byen, vil du sikkert bemærke, at mange af husene er ens. Grev Frederik Ahlefeldt Laurvig, kaldet ‘Generalen’, var godsejer på Tranekær Slot fra 1791-1832. I den periode omdannede han den lille landsby efter model af de tyske fyrstedømmer og byggede både fabrikker, et teater og også Gæstgivergården, der i dag huser Tranekær Slotskro. Kroen har 12 værelser og 1 suite, og der er morgenmad med i prisen. Her bor du i den langelandske landsbyidyl, i gåafstand fra Tranekær Slot og TICKON-parken.

Læs mere her: Tranekær Slotskro

Pichardts B&B i Tranekaer

Vil du hellere bo lidt mere privat, byder Pichardts B&B i Tranekaer på overnatning i hyggelige ferielejligheder. Der er i alt 7 lejligheder, fordelt i henholdsvis den gamle realskole og en af de tidligere landarbejderboliger for Tranekær Slot. Lejlighederne er individuelt indrettet, alle med køkken. Du behøver dog ikke at tænke på aftensmad, for Pichardt driver også Restaurant Generalen i den originale herskabsstald. Navnet er valgt for at ære ‘Generalen’, der skabte denne enestående landsby, hvis lige du ikke ser andre steder i Danmark.

Læs mere her: Pichardts B&B i Tranekaer

Se flere gode hoteller på Langeland her på Booking.com!

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om Langeland her!

« Shopping i Flensborg – her finder du alle de gode butikker!
Gode restauranter i Milano – og et godt tip til cocktails »