Ivan, Rune and Trine - Sitting Under A Palm Tree

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Hvem er vi?

Lad os også lige præsentere den lille familie. I Europa, i Norden, i Skandinavien og i det land, der kaldes Danmark, bor vi, en lille familie på tre, i den hyggelige købstad Svendborg. Familien bag ‘Sidder Under En Palme’ består af:

Ivan

Ivan er vores teenagesøn. I starten var det bare Ivan og Trine, men så kom Rune til, og nu har han adopteret Ivan. Ivan fik sit navn ud fra en stærk fornemmelse af, at han med tiden ville vokse op og blive en af den type mennesker, der rejser hele verden rundt. Og han er allerede godt på vej! Ivan har en ustyrlig trang til at se alt i hele verden, og født som er han uden frygt og med en masse charme, skal han nok nå sit mål om at besøge alle kontinenter.

Ofte stillede spørgsmål: Er der gratis wifi? Hvor er stikket til opladeren? Har nogen set opladeren?

Rune

Rune er en stolt heavy metal-viking med en forkærlighed for små, lokale bryggerier – og lyserøde cocktails! Rune driver sammen med sin kompagnon flere barer, to festivaller og en kaffebar. Han har en bachelor i kinesisk (!), taler flydende mandarin (!!) og kan recitere tidligere NFL-statistikker i søvne. Fra maj til oktober har Rune mere end travlt med at drive alle sine udskænkningssteder, imens resten af året bliver brugt på at planlægge den næste rejse. I vores lille familie er han det store madøre, stærk i sin overbevisning om, at den bedste restaurant altid er ‘lige rundt om det næste hjørne’. Heldigvis er han også “Manden med kortet” (se nedenfor).

Ofte stillede spørgsmål: Der er et godt tilbud på billetter til Rom – skal jeg booke? Hvor skal vi spise i aften?

Trine

Trine er oprindelig uddannet bibliotekar, men laver nu kuponhæfter og spil på www.lounoire.dk. Hun bliver meget tit drillet af de andre to med sine korte ben samt et konstant behov for at finde et toilet. Kombineret med en virkelig dårlig stedsans har hun nu trænet Ivan og Rune til altid at huske, hvor de offentlige toiletter er placeret. Hun elsker at shoppe og skal som minimum altid have en souvenir med fra det lokale bageri. Trine er barnebarn af en bager fra Odense, har også studeret middelalderarkæologi og har lært at lave hjemmesider ved hjælp af YouTube. Kendes også som “Kvinden med rygsækken, kameraet og guidebogen”.

Ofte stillede spørgsmål: Er der nogen, der har set et toilet? Kan vi lige stoppe, jeg skal have et billede? Hvor er vi?