På juletur til København 23. september 2020 – Kategori: Danmark, Rejser – Tags: , , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Jule-shopping i København

Tag på en hyggelig juletur til København! Der er nemlig ikke noget smukkere end juletiden i den gamle by! Der er lys i gaderne, og butikkernes vinduer er smukt pyntet med lys og nisser. Har du lyst til at besøge byen her i december måned for at købe julegaver eller bare for oplevelsens skyld, får du her de bedste tips til, hvad du må se.

Strøget

Når du er på juletur til København er en slentretur ned ad Strøget helt obligatorisk. Det kan anbefales at vælge en hverdag til dit besøg, da du ellers vil komme til at gå i gåsegang hele vejen sammen med alle de andre juleturister. Starter du ved Rådhuspladsen, kan du nyde den smukke, julepyntede gågade hele vejen op til Nyhavn. Ved Storkespringvandet på Amagertorv finder du et julemarked, der byder på varme drikke og masser af julegaveideer. Læs mere her: Strøget i København

La Glace

Går du lidt tilbage ad gaden igen og drejer til højre ved Skoubogade finder du det klassiske konditori La Glace, hvor billedet med de smukke kager er fra. Her ved de sandelig godt, hvordan man holder jul! Du kan nyde den berømte Sportskage eller vælge en af de smukke julekager. Læs mere på: La Glace

De gader, turisterne ikke finder

I stedet for at gå tilbage på Strøget kan du fra Fra La Glace fortsætte ud i de små gader, som turisterne desværre ikke altid finder frem til. Her er der ingen kædebutikker, men i stedet små specialbutikker med bl.a. kjoler, smykker og varer du ikke finder andre steder. Besøg for eksempel Notre Dame i Nørregade, www.notredame.dk, A.C. Perchs Thehandel i Kronsprinsensgade, www.perchs.dk, eller lingeriebutikken Anne Sax, www.annesax.dk, i Grønnegade.

Tivoli

Når mørket falder på, så træd ind i Tivoli og nyd den smukke, gamle have. Hvert år er der et nyt tema for juleudsmykningen, så der altid er noget nyt at fornøjes over. Du kan prøve en af de mange forlystelser, eller bare tage en slentretur med en kop glögg fra Glöggkompagniet. Læs mere her: Glöggkompagniet i Tivoli

Hvor skal du bo i København?

Her får I et par anbefalinger på gode hoteller i København, som alle kan bookes igennem Booking.com. Vi har boet på dem alle og vil gerne give vores bedste anbefalinger! Du kan også finde flere hoteller i København ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Bo i Tivoli på hele ferien – næsten

Tivoli Hotel, et kvarters gang fra Tivoli, kan du bo i de særlige Tivoli-værelser. Værelserne er alle inspireret af den gamle have, og her kan du for eksempel bo på Garder-værelset, der er inspireret af Tivoli Garden. Trommer er omdannet til borde og trompeter til sengelamper. Columbine-værelset er enhver prinsesses drøm med motiver fra Pantomineteatret på væggene. I Tivoli Time-værelset står Pjerrot ved sengegavlen og byder velkommen.

Luksushotel med en imponerende udsigt

Tæt på Royal Arena, lufthavnen, Bella Center, DR Byen og Fields Shoppingcenter er AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen i Ørestaden også et oplagt valg til dig, der gerne vil bo i fred og ro. Du kan dog hurtigt komme ind til centrum af København. Lige overfor Bella Sky ligger metrostationen Bella Center St., som tager dig ind til Kongens Nytorv og Nyhavn på 9 minutter. Bella Sky er et moderne designhotel til gæster, der ikke er bange for højder. Hotellet er fordelt på 23 etager, og der er en imponerende udsigt ud over København fra de store panoramavinduer.

Bo godt og billigt i København – med en fantastisk udsigt

Med alle de skønne hoteller i København, er det også rart at vide, at du kan bo billigt i byen. Vil du gerne bo tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, så er Danhostel Copenhagen City et godt bud på billig overnatning i København. Fra vandrehjemmet er der 10 minutters gang. I de private værelser er der bløde senge, bad og toilet og en pragtfuld udsigt ud over København.

Se flere skønne hoteller her: Hoteller i København på Booking.com

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om København her!

« Brunch i København – her finder du alle de gode steder!
Pakkeliste til storbyferie – hvad skal du tage med? »