4 dejlige hoteller i Flensborg 24. september 2020 – Kategori: Rejser, Tyskland – Tags: , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Skønne hoteller i Flensborg

Leder du efter dejlige hoteller i Flensborg? Der er masser at se på i den smukke by lige ved grænsen, og her det billigt at overnatte. Trænger du til et lille afbræk i hverdagen, kan en ferie i Flensborg anbefales. Byen ligger lige syd for den danske grænse og er altid velbesøgt af turister. Udover den skønne natur byder byen også på mange spændende seværdigheder og attraktioner.

Banner - Tyskland - Sprogspil

Smukkest er der dog langs fjorden. Når du går en tur langs den gamle havnekaj, er det ikke svært at forestille sig tidligere tiders stolte maritime traditioner. Mange af Flensborgs bedste hoteller ligger langs med fjorden i centrum – og dem kan du læse om her!

Hoteller i Flensborg

Flensborg er en populær ferieby året rundt. Især i forbindelse med de mindre ferier og helligdage er der mange, der tager en impulsiv tur til den gamle havneby. Du kan derfor godt opleve, at alt i byen er booket – så book din ferie i Flensborg lidt før alle de andre. Her får du anbefalinger på nogle af alle de dejlige hoteller i Flensborg, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Flensborgs bedste hotel

Det firstjernede Hotel Hafen ligger lige i Flensborgs maritime hjerte ved museumsværftet og med fem minutters gang til gågaden. Siden 1853 har der ligget et hotel i bygningerne her på Schiffbrücke, den brostensbelagte vej der løber parallelt med fjorden og det gamle havneanlæg. Bo på et af de smukt indrettede værelser med udsigt ud over den gamle by eller havnen og start dagen med en udsøgt morgenmad og en slentretur langs fjorden. Tilbage på Hotel Hafen kan du indtage aftensmaden i den eksklusive gourmetrestaurant med den imponerende vinkælder og slutte dagen af med et kig til stjernerne i den romantiske gårdhave. Luksushotellet indbyder til ren afslapning hele døgnet rundt, måske lige afbrudt af en gang massage i spa-afdelingen.

Læs mere her: Hotel Hafen

Designerhotel i det gamle posthus

Den tidligere postcentral i Flensborg er i dag omdannet til det moderne livsstilshotel, Hotel Alte Post Flensburg. I den karakteristiske røde bygning på hjørnet lige ved busstationen finder du det lækreste designerhotel med gourmetrestaurant og byens største udvalg af rom i hotelbaren. På Hotel Alte Post Flensburg er alle værelser designet i skandinavisk stil, udover temaværelser med sjove og mindeværdige koncepter. Bo for eksempel på et værelse indrettet med inspiration fra det lokale bryggeri “Flensburger Brauerei”. Her er der øl fra gulv til loft. Værelse 119 er inspireret af ORION, som blev grundlagt i byen og nu er en af de største erotik-virksomheder i Tyskland. Værelset emmer af romantik, og her kan du også nyde en candle-light dinner… eller måske en tur på korset. Er du vild med håndbold, er der også et temaværelse, der hylder SG Flensburg-Handewitt. Hotellet ligger så tæt på centrum, som du overhovedet kan komme, lige ved gågade, restauranter og havnen.

Læs mere her: Hotel Alte Post Flensburg

Et godt hotel i Flensborg

Hotel am Fjord bor du i bunden af fjorden og tæt på både gågade, shoppingcenter og havn. Hotellet har egen parkeringskælder og er den fyldt, finder du overfor hotellet en stor, offentlig parkeringsplads. Når du først har parkeret, kan du roligt lade bilen stå – her bor du nemlig så tæt på byen, at alt kan nås på en kort gåtur. Fra hotellet er der fem minutters gang op til gågaden og 10 minutter til det gamle skibsværft. Hotel am Fjord har store, bløde senge, wifi og gratis morgenmadsbuffet.  Vil du have en anderledes morgenmadsoplevelse, er der fra hotellet et kvarters gang til Marien-Café, hvor den skønne anretning på billedet er fra.

Læs mere her: Hotel am Fjord

Banner - Tyskland - Sprogkursus

Lejlighed i Flensborg med eget køkken

Er I en hel familie eller en flok venner, der skal på ferie i Flensborg, er det rart med en lejlighed, hvor I kan bo sammen. Flensburg Akademie ligger i et roligt område lidt udenfor centrum. Her er der mulighed for at få en billig ferie i Flensborg. I de store og lyse lejligheder er der nemlig et køkken med alt, hvad der behøves for at kunne lave jeres egne måltider. Her er der ingen grund til at springe ud af sengen om morgenen for at nå morgenbuffeten. Når du booker dig ind på Flensburg Akademie, bor du på selve akademiet sammen med håndboldspillerne. Samtidig er du med til at støtte juniorafdelingen i Flensburg Akademi, der træner spillerne fra SG Flensburg-Handewitt. På hotellet er der gratis parkering og et kvarters gang til centrum.

Læs mere her: Flensburg Akademie

Se flere gode hoteller i Flensborg her på Booking.com!

Banner - SidderUnderEnPalme - Rejsespil Tyskland ferie - rejse

Læs de andre artikler om Flensborg her!

« De bedste seværdigheder i Hamborg
Brunch i København – her finder du alle de gode steder! »