7 fantastiske seværdigheder i Sevilla 25. september 2020 – Kategori: Rejser, Spanien – Tags: , , , , , ,

Annonce

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Seværdigheder i Sevilla

Hvilke seværdigheder skal du se i Sevilla? Der er masser at se på, masser af kultur og historie – men det er ikke sikkert, du når noget som helst. Sevilla indbyder til afslapning, lækre tapas og til helt generelt bare at slentre rundt og nyde livet. Men der er masser af fantastiske seværdigheder i Sevilla, som du ikke må gå glip af!

Der er meget mere at se og opleve i Sevilla, end dét, der blev plads til her, hvor du kan læse om de allerbedste seværdigheder i Sevilla. Vil du vide mere om, hvad du kan lave i byen, finder du turistinformationen og en kalender med koncerter og andre begivenheder i Sevilla ved at klikke på de forskellige links.

Temperaturen i Sevilla

Vejret i Sevilla er det meste af året rigtig godt med høje temperaturer. I juli og august kommer termometret op over 35 grader, og det kan ikke anbefales at besøge byen i sommermånederne. Det er simpelthen for varmt!

Real Alcazar de Sevilla

Det kongelige palads i Sevilla, Real Alcazar, blev oprindelig bygget af maurerne som et fort. De smukke ornamenteringer og haverne med de rislende springvand bringer minder om dengang, Sevilla var på mauriske hænder. Der er gratis adgang mandag-fredag fra 18.00 til 19.00 fra april til september og fra oktober til marts imellem 16.00 og 17.00.

Læs mere her: Real Alcázar de Sevilla

Plaza de Espana

Husker du den smukke scene fra Star Wars: Attack of the Clones, hvor Anakin og Padmé går under de tyste søjlegange på planeten Naboo? I virkeligheden blev scenen optaget her på Plaza de Espana, og man forstår godt, hvorfor valget faldt på disse smukke omgivelser.

I dag er det en af Sevillas største turistattraktioner, og der er trængsel på den lille bro, hvor alle skal have taget billeder. Men stadigvæk kan skønheden i det store bygningskompleks helt tage pusten fra dig. De rødgule sten, de tusindvis af keramikfliser og de høje tårne, der hæver sig over pladsen er helt klart et besøg værd.

Læs mere her: Plaza de Espana

Annonce

Tyrefægtning i Real Maestranza

Den rituelle kamp mod tyren har dybe rødder i Andalusien. I Sevilla kan du fra forår til efterår se tyrefægtning i en af de mest berømte tyrefægterarenaer i hele verden. Den store arena er bygget som et romersk amfiteater med siddepladser til 12.000, og du skal være ude i god tid, hvis du vil have billetter.

Læs mere her: Real Maestranza

La Torre del Oro

Nede ved floden Guadalquivir knejser det gyldne tårn, La Torre del Oro. Tårnet er en del af de gamle mauriske forsvarsværker, der oprindeligt omkransede byen. Når du står der, er det ikke svært at forestille sig, hvordan havnen engang var fuld af de store træskibe, der stævnede ud mod Amerika, blandt andet med Columbus ved roret.

Læs mere her: La Torre del Oro

Flamenco – sjælens dans

Flamenco er en del af de andalusiske folkesjæl. Både en musikform og en dans, blev den oprindelig udviklet af de andalusiske gitanos (sigøjnerne) i 1800-tallet. I flamenco kommer de dybeste følelser til udtryk, ofte sorg og melankoli.

Der er dog intet trist ved at overvære et flamnco-show, og det er en af de oplevelser, du bør give dig selv, når du besøger Sevilla. Der er mange flamenco-shows i byen, men de mere udsøgte finder du på festivalen La Bienal de Flamenco, der finder sted i september (i lige år). I flamenco-museet Museo del Baile Flamenco er der daglige optrædender, ligesom i La Casa del Flamenco.

Las Setas – gå en tur over byens tage

En af de mere iøjnefaldende seværdigheder i Sevilla er de store “træ-svampe”, som du kan gå en tur på. Fra Plaza de la Encarnación kan du stige op i den gigantiske trækonstruktion, der for de lokale er kendt som Las Setas, Svampene. Metropol Parasol, som stedet mere korrekt hedder, giver dig mulighed for at gå en tur helt oppe over byens tage. Og der er en fantastisk udsigt ud over byen! I kælderetagen kan du se de romerske ruiner, som blev fritlagt, da man begyndte at grave ud til Las Setas.

Læs mere her: Las Setas

Itálica – især til dig, der elsker Game of Thrones

En halv times køretur med bussen fra busstationen ved Plaza de Armas fører dig til den antikke romerske by Itálica. Er du fan af Game of Thrones, vil du sandsynligvis genkende The Dragonpit. Der er daglige ture med guide, der fortæller om både Italicá og lokationerne i serien.

Også for dig, der aldrig har set Game of Thrones, er Italicá mere end ét besøg værd. Området er stort, og der er hele tiden nye udgravninger i gang. Når du har beundret det flotte amfiteater, så gå ud i området og se blandt andet de smukke mosaikker, der former fugle, planter og mennesker. Husk at medbringe vand og solcreme.

Læs mere her: Italicá

Find et godt hotel i Sevilla

Sevilla er en overraskende billig by, når de gælder hotelpriser. Du kan få rigtig meget få pengene, når du vælger at holde ferie i den andalusiske by. Det er dyrest at bo i den gamle middelalderdel i Santa Cruz i centrum af byen, hvor du er i gåafstand til seværdigheder og shopping. I den nordlige del af byen kan du finde mange billige hoteller, hostels og lejligheder.

Det kan stærkt anbefales at finde et hotel med aircondition, hvis du vil sove godt om natten! Her får du anbefalinger til gode hoteller i Sevilla, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel med swimmingpool og tagterrasse

Hotel Alfonso XIII, et af Spaniens fornemmeste hoteller, bor du lige ved ​​paladset Real Alcazar og med få minutters gang til de andre store seværdigheder og floden Guadalquivir. Slap af i den maurisk inspirerede gårdhave eller ved den udendørs pool – noget du bliver rigtig glad for i varmen! Der er mange gode restauranter i Sevilla, men vil du hellere blive inde, kan du spise på en af hotellers tre restauranter.

Læs mere her: Hotel Alfonso XIII, a Luxury Collection Hotel

Et hotel, der er til at betale i Sevilla

Vil du gerne have luksus, men til en pris der er til at betale, kan Hotel Gravina 51 i den smukke, gamle bymidte og tæt ved floden Guadalquivir anbefales. På Hotel Gravina 51 bor du i de skønneste værelser, indrettet i maurisk stil og med kølige fliser og mørke skodder til at tage det værste af varmen. I området er der mange gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Læs mere her: Hotel Gravina 51

Bo billigt og godt i Sevilla

Vil du gerne ud og møde andre mennesker på din tur, så book en seng på Oasis Backpackers’ Palace Seville. Vandrehjemmet er fyldt med glade, unge mennesker, der mødes på tagterressen, får en drink eller to og hygger sig. Her bor du lige i hjertet af byen, tæt på den sjove tapasbar-gade Alameda de Hercules og på alle de store seværdigheder i Sevilla. Er du ikke så meget til sovesal, kan du også booke dit eget private værelse.

Læs mere her: Oasis Backpackers’ Palace Seville

Se flere gode hoteller i Sevilla her på Booking.com!

Læs alle de andre spændende artikler om Sevilla!

Hvor skal du spise tapas i Sevilla?

Gode restauranter i Sevilla – og et godt tip til morgenmad!

Shopping i Sevilla – her finder du alle de gode butikker!

Vil du gerne kunne bestille din kaffe på spansk?

Lær 50 af de vigtigste ord på spansk, imens du sidder i flyet eller på hotellets balkon. I det sjove huskespil træner du udtalen af ordene, imens du lærer spansk. Find spillet her: Spil med ord på ferien – Spanien

Banner - Spil med ord - Spanien

Læs mere om rejser her!

Annonce

« Seværdigheder i Alicante – 5 ting du ikke må gå glip af
Cook Islands – find livsglæden i Paradis! »