3 gode hoteller i Reykjavik, Island 25. september 2020 – Kategori: Island, Rejser – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her: Samarbejdspartnere*

Leder du efter et godt hotel i Reykjavik?

Leder du efter gode hoteller i Reykjavik? Det er på alle måder en dyr by at opholde sig i, og det gælder også hotelpriserne, der ligger på niveau med København, dog i den dyre ende. Det skal dog ikke afholde dig fra at besøge den sprudlende metropol, for der er gode tilbud at finde hvis du kigger dig godt for.

Byen byder både på alt fra vild luksus, klassiske hoteller, velindrettede familielejligheder, B&B og vandrehjem – så der er noget for enhver pengepung. Vælger du at bo udenfor byen, kan der være mange penge at spare. Her får du tips til, hvordan du finder frem til et godt hotel i Reykjavik.

Find et godt hotel i Reykjavik

Uanset om du skal på ferie i Reykjavik eller bare vil besøge byen på en kort weekendtur, så er der mange dejlige hoteller i byen, hvor du kan bo godt. Her kommer et par anbefalinger til gode hoteller i Reykjavik, der alle kan bookes igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel i Reykjavik: Black Pearl Apartment Hotel

Den blanksorte glasfacade spejler nordlyset og giver et vink om, hvad du kan forvente et af byens mest luksuriøse hoteller, Black Pearl Apartment Hotel. Hotellet byder både på 16 lejligheder, fordelt på standardværelser, suiter og penthouselejligheder. Alle er smagfuldt indrettet i den lyse, skandinaviske stil og indrettet med køkken. Her er al den luksus, du kan ønske dig – men plads til at arbejde og mulighed for at lave dig en kop kaffe, når du har lyst!

Hotellet ligger lige ved havnen og kun få minutters gang fra de bedste restauranter og barer. Fra Black Pearl kører du direkte ud på ringvejen, der fører dig ud af byen.

Læs mere her: Black Pearl Apartment Hotel

Godt til prisen: Storm Hotel

Allerede tidligt fra morgenstunden er der trængsel ved buffeten, der serverer god, men basal morgenmad – kaffe, brød, pålæg, havregrød og kager. De turister, der bor på Storm Hotel skal alle ud på og se noget, og store busser forlader hele morgenen området udenfor hotellet.

Beliggenheden lidt uden for centrum ved en af de store hovedveje er godt for dig, der gerne vil ud og se noget på Island. Også for gæster, der skal ind i Reykjavik, er hotellet fint placeret. Det ligger cirka et kvarters gang fra bymidten, for enden af den lange gågade. Med paraply eller regnfrakke kan du sagtens gå frem og tilbage.

Læs mere her: Storm Hotel

Bo billigt i Reykjavik: LOFT Hostel

Midt i centrum og så tæt som du kan komme på de fleste barer og restauranter i Reykjavik ligger LOFT Hostel. På vandrehjemmet møder du fortrinsvis unge mennesker, for hvem en seng og godt selskab er alt rigeligt. På LOFT Hostel kan du vælge at sove i køjeseng på sovesal eller booke dit eget private værelse. Uanset hvordan du vælger at sove, er der adgang til den populære tagterrasse med udsigt til Hallgrimskirken. En dejlig overnatningsmulighed for dig, der gerne vil møde andre unge mennesker!

Læs mere her: LOFT Hostel

Se flere gode hoteller i Reykjavik her på Booking.com!

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de festlige ferie-kuponer fra Lou Noire! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Læs de andre artikler om Island her!

« The Golden Circle på Island
Shopping i Alicante – her finder du alle de gode butikker! »